Haberler

Malatya'da Ele Geçirilen Patlayıcı

Malatya Valisi Ulvi Saran, Trende Bir Şahsın Beraberindeki Çanta İçerisinde Ele Geçirilen Patlayıcıyla İlgili Soruşturmanın Çok Yönlü Devam Ettiğini Belirtti.

Malatya Valisi Ulvi Saran, trende bir şahsın beraberindeki çanta içerisinde ele geçirilen patlayıcıyla ilgili soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini belirtti.

Saran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gözaltında bulunan 23 yaşındaki zanlının sorgusunun devam ettiğini ifade ederek, patlayıcıların jandarmanın rutin kontrolü sırasında, şüphelenilen kişinin çantasında yapılan arama sonucu ele geçirildiğini kaydetti.

Ele geçirilen 7 kilo 750 gram A-4 tipi patlayıcının Kurtalan-Haydarpaşa seferini yapan Güney Ekspresinde ele geçirildiğini anlatan Saran, patlayıcının büyük kentlere götürülmek istendiğini bildirdi.

Saran şöyle dedi:

''Dün gece 00.50 sıralarında Battalgazi ilçesinde rutin kontrol yapan jandarma ekipleri Kurtalan - Haydarpaşa Seferini yapan Güney Ekspresi'nde arama yaparken şüphelenmeleri üzerine 23 yaşındaki bir kişinin çantasında arama yaptı. Aramalarda 7 kilo 750 gram A-4 tipi patlayıcı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin sorgusu devam ediyor ve olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor.''

Vali Saran, trende başkalarının da bulunabileceği şüphesiyle Sivas'ta ikinci bir aramanın yapıldığını ancak kimseye ulaşılamadığını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title