Haberler

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yetkililerinden Arapgir'e Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, beraberindeki daire başkanları ve şube müdürleriyle Arapgir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, beraberindeki daire başkanları ve şube müdürleriyle Arapgir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve ilçe belediye yetkilileriyle görüşen Sarılar ve beraberindekiler, Arapgir'de yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları ele alan bir toplantı gerçekleştirdi.

Sarılar toplantıda yaptığı konuşmada, çalışmalar için bir yol haritası çıkarıp ona göre hareket edeceklerini kaydederek, "Yapacağımız projeleri yerinde görmek, isabetli kararlar alıp, alacağımız kararları uygulama noktasınada çalışmalar yapmak, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek ve saha çalışmasını başlatmak amacıyla bugün Büyükşehir olarak gelmiş bulunmaktayız. Sizlerle birlikte Arapgir'i daha güzel yerlere taşıyacağız. İlk olarak yapılacak tüm çalışmalar için yol haritası çıkarıp, daha sonra hızlı bir şekilde harekete geçip, projelerimizi hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Cömertoğlu da Malatya'nın büyükşehir olmasının üzerinden bir yıl geçtiğini hatırlatarak, sahadaki çalışmaların bir çoğunun tamamlanmaya çalışıldığını belirtti.

Toplantılar sayesinde, iİlçelerdeki iş akışının merkezin düşündükleriyle örtüştürmesinin hızlandırılacağını ve daha da anlamlı hale geleceğini ifade eden Cömertoğlu, "Geçen yıldan bu yana birçok alanda Büyükşehir Belediyemizin, dokunamadığımız noktalara temas etmelerinin heyecanını yaşıyoruz. Her şey büyük ilgi ve alakayla planlanıyor ve hayata geçiriliyor" dedi.

Cömertoğlu bugüne kadar Arapgir Belediyesi tarafından yapılmış ve yapılması planlan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Toplantının ardından Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Arapgir Osmanpaşa Mahallesi, Kozluk Çayı, Tekke mevkisi gibi yerlerde incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Haluk Cömertoğlu Sarılar Malatya Arapgir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title