Haberler

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden Konferans

Güncelleme:

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen konferansta Prof. Dr. Ahmet Maranki, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konferansa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, daire başkanları, şube müdürleri ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Konferansta Prof. Dr. Ahmet Maranki'nin eşi Elmas Maranki de hazır bulundu. Bilinçlenmenin önemi üzerinde duran Prof. Dr. Ahmet Maranki, "Toplum öyle bir hale gelmiş ki kullandığı hiçbir ilacın prospektüsünü okumuyor. Allah'ın ilk emri olan 'oku' emrine lütfen itaat edin. Okuyalım. Bugün size Ahmet Maranki veya bir başkası, bir hekim bir doktor birisi bir şeyi kullanın diyorsa bunun faydasını zararını, dününü bugününü mutlaka okuyun. Bunu bir kere rica ediyorum. Çünkü bize gelen istanbuldaki yaşam merkezlerimize gelen hastaların yüzde 99'unun ilaç kullandıkları için hasta olduklarını görüyoruz. Okuyun ve düşünün" dedi.

Başkan Çakır'a teşekkür

Prof. Dr. Ahmet Maranki, bilinçlenme adına böyle bir konferansın düzenlenmesinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a tebrik ve teşekkürlerini sunduğunu da belirtti.

Konferansında mısır şurubu üzerinde de duran Prof. Maranki, Avrupa'da yasaklandığını kaydederek, "Mısır şurubu yiyen birinin iflah olması mümkün değil. Bütün pastanelerdeki, ürünleri sorun. Bunda margarin mi var tereyağı mı? Şekeri ne? Mısır şurubu. Sormazsanız, Allah'ın yarattığı beden 1 kere 2 kere 3 kere sizi tolere eder ama 300 kere tolere etmez. Bunu unutmayın. İşte hastalıkların sebebi bundan oluyor" açıklamasında bulundu.

Kayısı, çok büyük şifa

Konferansın sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Prof. Dr. Ahmet Maranki'ye kayısı hediye etti. Bunun üzerine Malatya'nın meşhur kayısısını da anlatan Prof. Maranki, "Kayısı, kalın bağırsağın ilacıdır. Bağırsaklarınız çalışmazsa hiçbir yeriniz çalışmaz. Bağışıklığın yüzde 80'i bağırsaklardadır. Bağırsağın ilacı da gün kurusu kayısılardır. Bunu kuru yerseniz suyu alır ama hoşafını yerseniz bağırsaklarınızı mülayimleştirir, kabızlığın önüne geçer, basuru vs. yok eder. Çok büyük şifa olduğunu söylemek istiyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Maranki Ertan Mumcu Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title