Haberler

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi; Nisan Ayı Toplantısına 2. Birleşimle devam ederek gündem maddelerini görüştü.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi; Nisan Ayı Toplantısına 2. Birleşimle devam ederek gündem maddelerini görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın başkanlığında Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda, Tarihi Kentler Birliği ile Malatya Belediyeler Birliği'ne üye seçimleri gerçekleştirildi. Yapılan seçimle Tarihi Kentler Birliği'ne asil üye olarak Meltem Kavuk, Şefik Şengün ve Nebi Yiğit; yedek üye olarak da Hilal Acı ile Günnur Tabel seçildi. Malatya Belediyeler Birliği Meclisi'nde ise Metin Mandal'ın asil, Ramazan Özcan'ın da yedek üye olarak görev yapması kabul edildi.

Meclisin gündem maddeleri arasında bulunan danışmanlık ücretlerinin belirlenmesi ilgili mevzuata göre onaylanırken, toplantı günlerinin ise her ayın ikinci haftası Çarşamba günü saat 14.00'de başlatılması kararlaştırıldı.

Gündem maddeleri arasında yer alan meclisin tatil yapıp yapmaması ile ilgili olarak da Başkan Çakır'ın önerisi üzerine meclis gerek gördüğü zaman gündeme getirilmek üzere oylanarak ertelendi. Meclisin yoğun gündemi olacağına işaret eden Başkan Çakır, geçen dönemde de hiç tatil yapmadıklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı Toplantısı 3. Birleşiminin 15 Nisan Salı günü saat 14.00'te yapılması kararlaştırılarak birleşim kapatıldı.

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, toplantı öncesinde meclis üyelerine Dede Korkut restoranda yemek verdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çakır Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title