Haberler

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Açıklaması

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çakır'ın mesajında,"Tarihin her döneminde insanlığa büyük ve önemli değerler kazandıran milletimizin, bu değerlerinin başında da tarihe yön veren devlet adamları gelmektedir. Dünya tarihine ismini altın harflerle yazdıran önemli devlet adamlarımızdan bir tanesi de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde milletimizin verdiği Kurtuluş Savaşı, bu topraklar üzerinde yaşayanların milli birlik ve beraberliğimizi gösteren en güzel örneklerin başında gelmektedir. Uzun ve meşakkatli bir mücadeleden sonra Cumhuriyeti kurarak bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e karşı yapacağımız en önemli vefa, O'nun vasiyeti olan Cumhuriyetimizi, muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktır. Bu da ancak ve ancak "aklı hür vicdanı hür, irfanı hür bir gençlik" ile mümkündür. Bunun için, milli ve manevi değerlerle mücehhez, onurlu, şahsiyetli, kişilik ve kimlik sahibi, yüreği vatan ve millet aşkıyla yanan serdengeçti bir neslin inşası ise en büyük hedefimizdir.Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü 78. ölüm yıldönümünde rahmet ve minnetle anarken, bu vesile ile silah arkadaşları ve vatanı için, milli ve manevi değerleri için hayatlarını feda eden aziz şühedamızı şükran ve minnet duygularıyla yad ediyorum" ifadelerini yer verdi - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Ahmet Çakır Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title