Haberler

Malatya Belediyesi Hazırlıklarını Tamamladı

Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Cuma Günü Başlıyor

• Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Tarihi Kentler Birliği toplantısının Malatya'da düzenlenmesinin Malatya'nın tanıtımı adına önemli olduğunu söyledi.

Malatya Belediyesi'nin ev sahipliğinde Malatya'da düzenlenecek olan 'Tarihi Kentler Birliği Malatya Semineri' 1 Nisan Cuma günü Malatya'da başlıyor.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, 1-3 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan toplantı için Vali, Belediye Başkanları ve akademisyenlerden oluşan 450 dolayında katılımcının Malatya'da toplanacağı kaydedildi.

Malatya Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği ve Çekül Vakfı işbirliği ile organize edilen 'Malatya Semineri'ne ayrıca Çekül Vakfı Başkanı hemşerimiz Prof. Dr. Metin Sözen ile Tarihi Kentler Birliği Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de katılacağı belirtildi.

Seminer Programı…

Anemon otelde düzenlenecek olan Tarihi Kentler Birliği Malatya Semineri, 1 Nisan Cuma günü saat 18.00'da açış konuşmalarıyla başlayacak. Açılışta, Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Tarihi Kentler Birliği Başkanı/Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof.Dr. Metin Sözen birer konuşma yapacaklar.

2 Nisan Cumartesi Seminer'in ikinci günü; Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın 'Doğa ve Kültür Zengini Malatya' ve Vali Ulvi Saran'ın 'Malatya Bütününde Her Ölçekte Koruma' konularındaki sunumlarıyla başlayacak. Sunumların ardından 'Belde ve İlçelerde Koruma' konulu oturum yapılacak. Genel değerlendirme ve soru/cevap bölümünün ardından seminere katılanlar, Battalgazi ilçesi, Beşkonaklar, İçmesuyu Kaptajı ile Yeşilyurt ve Gündüzbey'i gezecekler.

Seminer 3 Nisan Pazar günü, Darende ilçesinde yapılacak olan geziyle sona erecek.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Tarihi Kentler Birliği toplantısının Malatya'da düzenlenmesinin önemli bir organizasyon olduğunu ve Malatya'nın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 14 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? CUMA MESAJLARI 14 Haziran: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? Survivor kupası altın mı, değeri ne kadar? 14 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 14 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Ogeday babası kimdir? Survivor Ogeday'ın babasının adı ne, kaç yaşına? #129300 14 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor kim kazandı, kim şampiyon oldu 14 Haziran Cuma 2024? 14 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Survivor şampiyonu kaç para alıyor 2024? HSK atama kararnamesi 14 Haziran Cuma yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! #128220
Kocaeli'de lisedeki mezuniyet töreninde kıyafet krizine Bakan Tekin'den açıklama

Kocaeli'de lisedeki mezuniyet töreninde kıyafet krizine Bakan Tekin'den açıklama

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title