Haberler

Malatya Arena Yarım Kaldı

Güncelleme:

PTT 1.Lig'de mücadele eden Malatyaspor'un yapımı devam eden yeni stadı, TOKİ ile yüklenici firma İlsan İnşaat'ın sözleşmeyi feshetmesi sonrası milyonluk proje yarım kaldı.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Malatya Arena Stadı yüklenici firması İlsan İnşaat ile yaptığı sözleşmeyi fesih edince, firma stattaki şantiyesini kaldırdı. Üç yıl önce temeli atılan stadın bundanı sanraki durumu ile ilgili gözler TOKİ'nin vereceği karara çevrildi. Eylül ayına kadar süre tanınan, ancak o süreyi de kullanamayan yüklenici firma, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) fesih kararını vermesinin ardından stattan ayrılmaya başladı.

TEMELİNİ ERDOĞAN ATMIŞTI

Hürriyet'te yer alan habere göre; Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2012 yılında temeli atılan ve Malatya'nın en büyük sportif yatırımı olma özelliğini taşıyan Malatya Arena Stadı için TOKİ, yüklenici firma ile görüşüp, fesih kararı vermişti.



MALZEMELERİ GÖTÜRMEYE BAŞLADILAR

Fesih kararı sonrası yüklenici firma İlci Holding, Malatya'daki malzemelerini götürmeye başladı. TOKİ'nin yüklenici firma ile feshi gerçekleştirdikten sonra statla ilgili yeni bir süreç başlayacak.Malatya Arena Stadı'nın kontrol mühendisi Hurşit Kuşçu, bundan sonraki süreçte idare olarak TOKİ'nin vereceği kararın büyük önem taşıdığını kaydetti.

YENİ BİR SÜREÇ BAŞLIYOR

Kuşçu, TOKİ'nin gerekeni yaptığını ve artık stadın yapım süreci ile ilgili yeni bir sürecin başladığını söyledi. TOKİ'nin bu süreci kısa tutmak için bir an önce yeni ihale takvimini başlatması gerektiğini kaydeden Kuşçu, "23 Eylül 2015 tarihinde mevcut yüklenici firmanın süresi doldu. TOKİ de bundan dolayı sözleşmeyi fesih etti. Tabi önemli bundan sonraki sürecin hızlı işlemesi" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Malatyaspor Eylül Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (40)

elazizliii:

iyi olmuş cok bile malatyaya bu stad

16
13
yanıtYanıtla
elazizliii:

iyi olmuş cok malatyaya

11
12
yanıtYanıtla
AKP:

OYLARINIZI VERIRSENIZ YAPARIZZZ HAHAHAHAAHA

15
5
yanıtYanıtla
MALATYASPORLU:

KISKANANLAR ÇATLASIN! KEDİ ULAŞAMAYACAĞINI ANLADIĞI CİĞERE MURDAR DERMİŞ! ELİNİZE GEÇTİDE BİRDE KARŞIYA GEÇMİŞ SAÇMALIYORSUNUZ KOFİK ELAZİZLİLER!

5
7
yanıtYanıtla
...:

tayibi metleyenler utansın oy verenler utasın hep israf yazık günah

7
5
yanıtYanıtla
Münih Mobil-ANDROID:

Malatya koyun olma.Adam ol hür ol.

5
7
yanıtYanıtla
Dın dınnMobil-IOS:

Malatya ya müstehaktır AKP eşşeği koysa eşşeğe oy verirler o öznur Çalık, Mustafa Şahin ( seçim günü sandık görevlisi kadını tokatlayan cahil) .. Nedir ya bu kadar mı niteliksizlik olur

4
8
yanıtYanıtla
mt:

Malatya millet vekillieri bir işe yarayın ` oy alıyosunuz ama nerdeee siz gidin restoran açın! benzinlik arazisi kapatın! inşaat yapın! kafeler açı!!! iki bina arasına petrol yapın!!! tüm ihalele şartnamelerini kendinize göre hazırlayın zengin olun boşverin milleti

9
2
yanıtYanıtla
oy:

bişe olmaz akhırsızlar çalacağını çalmıştır gs bjk yada fb ne farkeder malatyasporuda listeye eklemişler

7
4
yanıtYanıtla
ŞADİ 25.Mobil-IOS:

Tabı yarım kalır bilal oglan bir milyar dolarla italyaya kaçmış paramı kaldı baba ogul yandaşlar malıyede paramı bıraktı çaldılar hepsını

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title