Haberler

Malatya - Ak Parti Binasında Kavga: 6 Tekel İşçisi Gözaltına

AK Parti Malatya İl Binasında Düzenlenen ?halk Günü?ne Katılan 6 Tekel İşçisi Milletvekili Ömer Faruk Öz ve İl Başkanı Mustafa Şahin ile Sözlü Sataşmaya Girince Ortalık Karıştı.parti İl Binasına Çağrılan Polisler Tekel İşçilerini Gözaltına Alındı.

AK Parti Malatya İl Binasında düzenlenen ?Halk Günü?ne katılan 6 tekel işçisi Milletvekili Ömer Faruk Öz ve İl Başkanı Mustafa Şahin ile sözlü sataşmaya girince ortalık karıştı.Parti il binasına çağrılan polisler tekel işçilerini gözaltına alındı.

Saat 14:00'de Parti il binasına gelen AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ve İl Başkanı Mustafa Şahin vatandaşların sorunlarını dinlerken, tekel işçileri olduğu anlaşılan 6 kişi ôNeden Tekel işçilerinin sorunları ile ilgilenmiyorsunuz ?? diye bağırınca ortalık bir anda karıştı. Bir süre sözlü sataşmaların yaşandığı toplantı salonunda Tekel işçileri yanlarında getirdikleri ôHaklıyız kazanacağızö ile "Kölelik yasası 4/C'ye hayır" yazılı pankartları açtılar. Pankartlar açılınca AK Partililer ile tekel işçileri arasında yumruklu kavga başladı. Bu arada Bazı Partililer kavgayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldırdı.

AK Parti Malatya İl binasına gelen polisler 6 Tekel işçisini gözaltına aldı. İşçilerin Emniyete götürülmesinin ardından halk günü basına kapalı olarak devam edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Dursun Özbek'in 'Delikanlıysa gel' çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

Dursun Özbek'in "Delikanlıysa gel" çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title