Haberler

Mahalleli Talep Etti Başkan Şirin Yerine Getirdi

Turgutlu’nun Yedieylül Mahallesi mahalle sakinlerinin talebi üzerine peyzajı, aydınlatmaları, kamelyaları ve spor alanıyla yeni bir görünüme kavuştu.

Turgutlu'nun Yedieylül Mahallesi mahalle sakinlerinin talebi üzerine peyzajı, aydınlatmaları, kamelyaları ve spor alanıyla yeni bir görünüme kavuştu.

Turgutlu Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi'nin de içerisinde yer aldığı Yedieylül Mahallesi Öğretmenevi arkasındaki alana spor aletleri yerleştirme çalışmalarına başladı. Mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce başlayan çalışmalar bölgenin çehresini de değiştirdi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, geçen aylarda mahalle ziyaretinde incelediği alanda başlayan çalışmaların kendilerini memnun ettiğini ifade eden Yedieylül Mahallesi Muhtarı Deniz Bezen, "Sağolsun Değerli Başkanımız'ın muhtarlığımızı ziyaretinde bu alanı inceleyerek neler yapılabilir noktasında görüş alışverişinde bulunmuştuk. Çünkü boş olması dolayısıyla sürekli araç park yeri olarak kullanılıyor, hatta haftalarca yerinden alınmayan araçlar kötü bir görüntü oluşturuyordu. Mahalle sakinlerimizin talebini ilettiğimiz Sayın Başkanımız'ın da hedefi de buraya işlerlik kazandırmaktı. Bu doğrultuda ilk olarak spor aletlerinin montajı başladı. Ardından çevre düzenlemesi, ışıklandırma ve kamelyaların da yerleştirilmesiyle, bu alanın çok güzel bir görünüme sahip olacağından şüphemiz yok. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla burada spor yapıp, keyifli bir vakit geçireceklerdir. Mahalle halkımızın isteğini yerine getiren bu güzel çalışma ve desteklerinden dolayı başta Turgutlu Belediye Başkanımız Sayın Turgay Şirin'e ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgutlu Belediyesi Turgay Şirin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title