Haberler

Mahalleli PKK'lı Grubu Kovaladı

Güncelleme:

Zeytinburnu'nda mahalleli, yasadışı gösteri yapan grubu kovaladı.

Zeytinburnu'nda yasa dışı gösteri yapıp PKK lehine slogan attıkları iddia edilen bir grup, çevredeki işyeri, bankalar ve araçlara zarar verince mahallelinin tepkisiyle karşılaştı.

Mahalleli, araçlarına zarar veren grubu ara sokaklara kadar kovaladı. Kaçanlardan birisi ise mahalleli tarafından yakalanacağını anlayınca bir lokale sığındı. Mahalleli tarafından dövülmek istenen şahıs, çevik kuvvet polisinin koruması altında polis merkezine götürüldü.

Korsan gösteri yapmak isteyen ve terör örgütü PKK lehine slogan attıkları iddia edilen yüzleri maskeli 15- 20 kişilik grup, saat 22. 30 sıralarında Zeytinburnu 58 Bulvar ve Veliefendi Mahallesi'nde bulunan bazı işyeri, banka ve araçlara zarar verdi.

İşyeri ve araçlarının zarar gördüğünü gören mahalle halkı ise, evlerinden aşağıya inerek gruba tepki gösterdi. Mahalleli ile grup karşı karşıya gelince gerginlik yaşandı. Mahalleli, ara sokaklarda grubu kovalamaya başladı. Yaşanan kovalamacada 18 yaşından küçük olduğu öğrenilen bir çocuk, kalabalığın arasında kaldı. Çocuk, Veliefendi Mahallesi 77/5 Sokak üzerinde bulunan Bigalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne sığındı. Derneğin önünde bekleyen yaklaşık 100 mahalleli, çocuğun kendilerine verilmesini istedi. Dernek önünden ayrılmayan mahalleli önce slogan attı, ardından da tekbir getirip İstiklal Marşını okudu.

Zaman zaman gergin anların yaşandığı sokağa çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edildi. Polisler ile kalabalık arasında da ara ara gerginlik yaşandı. Sokağın iki girişine barikat kuran polisler, yoğun güvenlik önlemleri altında çocuğu binadan çıkardı.

Çevik kuvvet otobüsüne bindirilen çocuk, polis merkezine götürüldü.

Vatandaşlar, çocuğun polis merkezine götürülmesinin ardından evlerine dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title