Haberler

Mahalle Statüsüne Kavuşan Köy Yolları Sıcak Asfaltla Kaplanıyor

2014 yerel seçimleri ile birlikte mahalle statüsüne kavuşan köylere yönelik asfalt çalışmalarının startını Beşevler’den verdiklerini belirten Yusuf Alemdar, buradaki çalışmaları muhtar ve mahalle sakinleri ile birlikte inceledi.

2014 yerel seçimleri ile birlikte mahalle statüsüne kavuşan köylere yönelik asfalt çalışmalarının startını Beşevler'den verdiklerini belirten Yusuf Alemdar, buradaki çalışmaları muhtar ve mahalle sakinleri ile birlikte inceledi.

Başkan Alemdar, "Bizim hemşehrilerimize bir sözümüz vardı. Serdivan'ın merkezinde olan hizmetlerin aynısının ilçenin en uç mahallesinde de olacağının sözünü vermiştik. 'Her mahalleye yeni park" projemizle bu çalışmalarımızın bir ayağını gerçekleştirdik. Şimdi de 2014 yerel seçimlerinin ardından mahalle statüsüne kavuşan köylerimizin yollarını sıcak asfaltla kaplıyoruz. Beşevler'den başladığımız asfalt çalışmalarımıza; Kızılcıklı, Meşeli, Dağyoncalı, Çubuklu, Kuruçeşme, Selahiye, Uzunköy ve Yukarıdereköy Mahallelerimizle devam edeceğiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Alemdar Beşevler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title