Haberler

Mahalle Meclisinden Eş Başkanlara Ziyaret

Güncelleme:

Hakkari'de kurulan mahalle meclisleri, eş başkanlar Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi'yi ziyaret etti.

Hakkari'de kurulan mahalle meclisleri, eş başkanlar Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi'yi ziyaret etti.

Katılımcı bir belediyecilik anlayışını hayata geçiren Hakkari Belediyesi, kent merkezinde kurduğu mahalle meclisleri ile diyalog içinde çalışmalarını sürdürüyor. Kıran Mahallesi Halk Meclisi, mahalle muhtarları ile birlikte Hakkari Belediyesi eş başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi'yi makamlarında ziyaret etti. Heyet, mahallelerinde yaşanan sorunları dosya halinde eş başkan Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi'ye sundular. Ziyarette mahallelerinin sorunlarını dile getiren meclis üyelerine hitap eden Eş Başkan Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, belediye olarak 5 yıl içerisinde yapacakları çalışmalarda halkın talep ve beklentilerini belli bir program kapsamında yürüteceklerini ifade ettiler.

"HALKIN HİZMETKARIYIZ"

Eş başkanların konuşmasının ardından mahalle meclisi üyeleri söz aldı. Üyeler, temel belediyecilik hizmetlerine ilişkin sorunları ve talepleri dile getirip Kıran Mahallesi'ne öncelik verilmesi talebinde bulundular. Yaşlı bir üyenin Dilek Hatipoğlu'na, kentte belediyenin ayrımcılık yapmadan hizmet etmesi gerektiği sözünü kullanması üzerine, Hatipoğlu, "Tüzüğümüzde ve ahlak anlayışımızda ayrımcılık diye bir şey yoktur. Bizler yurtsever halkımızın hizmetkarlarıyız, hem ayrımcı olsak ben gider memleketim Varto'da evlenirdim, Hakkarililerin gelini olmazdım" diye cevap verdi.

Eş başkanlar Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, taleplerin takipçisi ve uygulayıcısı olacaklarının sözünü verdi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dilek Hatipoğlu Hakkari Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title