Haberler

Mahalle Halkı ve Hayırseverlerin Yaptırdığı Cami Açıldı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesine bağlı Dindarlı Mahallesinde mahalle halkı ve hayırseverlerin katkılarıyla yapılan Dindarlı Yeni Camii düzenlenen bir törenle ibadete açıldı.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesine bağlı Dindarlı Mahallesinde mahalle halkı ve hayırseverlerin katkılarıyla yapılan Dindarlı Yeni Camii düzenlenen bir törenle ibadete açıldı.

Dindarlı Mahallesi'nde düzenlenen yeni cami açılışına Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk, Sarıgöl İlçe Müftüsü Mustafa Akkurt, Hayırsever işadamı Hüseyin Gümüşlü, daire amirleri, davetliler ve mahalle halkı katıldı.

Dindarlı Camisi açılışında bir konuşma yapan Sarıgöl İlçe Müftüsü Mustafa Akkurt, "Dindarlı halkı kendi imkanlarıyla ve hayırsever iş adamımız Hüseyin Gümüşlü'nün 225 bin TL katkılarıyla camimiz 970 bin TL'ye mal oldu. Dindarlı yeni camimiz 893 metrekarelik alan üzerinde olup, 250 metrekaresi kapalı, 250 metrekarelik alanı da dış alan olarak değerlenecek" dedi.

Hayırsever İş adamı Hüseyin Gümüşlü de, "Mahalle halkı bana geldiler. Hepsi azimliydi. Bu azimlerine bende destek verdim." şeklinde konuştu.

BU YIL İYİLİK YILI

Dindarlı Yeni Camisi açılışında bir konuşma yapan Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Ramazan ayının tüm İslam alemine kutlu olması temennisinde bulunarak, "Bu akşam sahura kalkacağız. Oruçlarımıza başlayacağız. Bakınız oruç tutmakla bedenimizi terbiye edeceğiz. Ramazan boyunca ayrıca, bütün uzuvlarımızla bütünleşeceğiz. Kulağımız dedikodulara duymayacak, dilimizle kötü sözler söylemeyeceğiz. Gözlerimizle harama bakmayacağız. Kalbimizle de hepimiz iyiliklere yere vereceğiz. Bakınız bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı bu yılı iyilik yılı ilan etti. Cami yapmak iyiliktir. Okumak iyiliktir. Yardımlaşma iyiliktir. Bu nedenle tüm İslam aleminin ramazan ayını kutlarım." dedi.

'ALLAH HER İLÇEYE BİR HÜSEYİN GÜMÜŞLÜ NASİP ETSİN'

Dindarlı Mahallesi yeni Camisi açılışında konuşma yapan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da, "Allah, her ilçeye bir Hüseyin Gümüşlü gibi hayırsever nasip etsin. Manisa'da göreve geldiğimden bu yana Sarıgöl'de yapılan tüm eserlerde adı geçen Hayırsever İşadamı Hüseyin Gümüşlü olmasını temenni ederim. Mahalle halkı el ele vermişler, hayırseverimiz de destek olmuş ortaya bir güzel bir eser çıktı. Bundan güzel bir olay olamaz. Hepinizin Ramazan ayını kutlarım." şeklinde konuştu.

Törende cami yapımında emeği geçenlere de protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi. Yeni Dindarlı Camisi Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan ve Sarıgöl İlçe Müftüsü Mustafa Akkurt'un kurdeleyi birlikte kesmesi ile ibadete açıldı. Açılış töreninin ardından açılışa katılanlara 2 bin kişilik yemek ikramında bulunuldu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Gümüşlü Erdoğan Bektaş Sarıgöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title