Haberler

Yoğun Bakımda Tedavi Gören Mehmet Ali Erbil'in 22 Yaşındaki Kız Arkadaşından Duygusal Paylaşım

Güncelleme:

Evinin banyosunda düşerek yoğun bakımda tedavi altına alınan Mehmet Ali Erbil'in 22 yaşındaki kız arkadaşı sosyal medya hesabından yaptığı "Bizi böyle bırakıp gidemezsin" paylaşımıyla herkesi duygulandırdı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yaralanmış, acil olarak Maslak'ta bir hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Erbil'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Ünlü şovmenin kız arkadaşı Alisa Nasyaa ise paylaştığı duygusal sözlerle herkesi duygulandırdı.

"NE OLUR DAYAN"

Erbil'in gen sevgilisi Nasyaa, şovmenle birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşarak "Nasıl başlayacağım sözlerime bilemiyorum hayatıma kattığın onca güzel şey, onca hayaller iyi kötü her anımda yanımda oluşun 'Şubatta doğum günümü kutlayacağız' demiştin, isyan etmiyorum. Çünkü kalbinin güzelliğini ben biliyorum. Bu da bir imtihan ney yani dileğim gerçekleşmeyecek mi? Söz vermiştin hep yanımda olacaktın. Ben senin ne kadar güçlü olduğunu biliyorum hadi hepimiz seni bekliyoruz ne olur dayan ve kalk eskisinden daha güçlü olarak.

Yoğun Bakımda Tedavi Gören Mehmet Ali Erbil'in 22 Yaşındaki Kız Arkadaşından Duygusal Paylaşım

"BİZİ BÖYLE BIRAKIP GİDEMEZSİN"

Daha yazamayacağım o kadar şey var ki seni çok özledim. Kime kızacağım ben kiminle kavga edeceğim? Kim beni kızdıracak, kim beni güldürecek şimdi? Sadece dayan tek duam. Bizi böyle bırakıp gidemezsin."

Yoğun Bakımda Tedavi Gören Mehmet Ali Erbil'in 22 Yaşındaki Kız Arkadaşından Duygusal Paylaşım

"BABAMIN DURUMU KRİTİK DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN"

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yaralanmış, acil olarak Maslak'ta bir hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan kontrollerin ardından Erbil'in kaburgalarında kırık olduğu ve kırılan kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilmişti. Acil ameliyat olan Erbil yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Dün babasının sağlık durumu hakkında bilgi veren Sezin Erbil, babasının durumunun iyi gitmediğini söyleyerek dua istedi. Erbil, "Babamın kendi hastalığı da nüksettiği için durumu biraz kritik. Kendisi hala yoğun bakımda. Lütfen babam için dualarınızı eksik etmeyin. Bu fotoğraftaki gibi gülmen için bekliyoruz." dedi.

Yoğun Bakımda Tedavi Gören Mehmet Ali Erbil'in 22 Yaşındaki Kız Arkadaşından Duygusal Paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Maslak Erbil Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (132)

BERGAMALI:

39 yaş küçük tazeyi yerken iyiydi . Aldığı mavi haplardan dır.

33
7
yanıtYanıtla
lml:

sen yiyemedin ondan mı cellalendin, kopti?

yanıt0
yanıt6
lml:

Ya dua edin, ya hayır dileyin, ya da. . . . susun

yanıt1
yanıt5
Haso:

Çok doğru kardeşim

yanıt2
yanıt1
vatantaş:

niye dua edecez arkadaş. git sen dua et az abdest alda iki rekat namaz kıl. erbil kimin için kime dua etmişte biz ona edeceğiz.

24
9
yanıtYanıtla
osman:

22 yaşındaki sevgili. Arada 50 yaş var. çok duygulandım şimdi. bir erkeğin kendisinden 15 yaş küçük bir yetişkin kız ile nikahlanması yobazlık, ama malinin 50 yaş küçük kız arkadaşı çağdaşlık. Allah ıslah etsin

27
6
yanıtYanıtla
maho:

böyle gidemesssin biraz daha para ver

28
3
yanıtYanıtla
Ölümlü dünya:

Böyle gidemezsin derken onun için planlanan bir ölüm şekli mi var. Hem adam götürebildiği kadar malı götürdü. böyle gitmesinde bir kaç sevgili daha mı yapsın. Birgün hesap vaktinin geleceğini bilmiyo muydu.

26
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

topluma kötü örnek ahlaksızlığı meşrulaştırmaya katkı sağlıyordu

27
2
yanıtYanıtla
vatan:

REZİLLİĞE BAKARMISIN. PARA İÇİN BU GİBİ PİSLİKLERİN YAPAMAYACAĞI HİÇ BİR ŞEY YOKTUR. BUNLAR GİBİ KİŞİLER PİYASA İNSANI . ANLAYAN ANLADI.

24
4
yanıtYanıtla
Tüm 132 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title