Haberler

Yıldızların Saçlarını Kendiniz Yapın

Bir Hollywood Ünlüsünün Ekibinde; Saçlarının Her Gün Bakımlı ve Güzel Görünmesini Sağlayan Saç...

YÜKSEK TOPUZ (Sarah Jessica Parker)

Adım 1: Doku kazandırın

Topladığınız saçtan bir parmak kalınlığında saç alarak atkuyruğunun kendi etrafında döndürün. Eğer saçlarınız çok düz ise zor kıvrılabilir. Rahat kıvırabilmek için öncesinde sıcak bigudi ya da maşa yapmayı deneyin. Elektriklenen saçları sprey yardımıyla sabitleyin.

Adım 2: KATLAYIN

Atkuyruğunu üç parçaya ayırın. Ayırdığınız saç tutamlarını pürüzsüzleştirerek tarayın. Hafifçe kıvırarak ensenizin biraz üstünde tel toka ile sabitleyin.

Adım 3: HAVALANDIRIN

Son olarak, sabitlediğiniz tutamları hafifçe kaldırarak topuzunuza hacim kazandırın. Kıvırıp hacim kazandırdığınız tutamları, hafif yapıda bir kuru yağ ile canlandırın.

HEIDI ÖRGÜLERİ (Charlize Theron)

Adım 1: ÖRÜN

Saçınızı, ensenizin sağ tarafından örün. Örgüyü yavaşça genişleterek diğer tarafa ulaştığınızda, tel toka ile sabitleyin.

Adım 2: İKİYE KATLAYIN

Kalan saçı alın ve ilk örgünün üzerinden geçirip örerek sabitleyin. Sol kulağın yanındaki iki örgüyü kendi etrafında çevirerek yuvarlak bir topuz yapıp örgüleri sabitleyin.

Adım 3: TOPLAYIN

Örgüleri büyük ve gösterişli yapmaya çalışın. Özellikle örgülerin akışına odaklanın; böylece saçınız her açıdan güzel görünür. En son hafif bir ışıltılı sprey sıkabilirsiniz. (New Beauty dergisi)

KAT KAT DOĞALIK (Salma Hayek)

Adım 1: KESTİRİN

Katlı saç modelleri; uzun saçlarını kestirmek istemeyen kişilerde, saç boyuna dokunmadan güzel bir değişim yaratır. Katlar çeneden başlamalıdır.

Adım 2: FÖN ÇEKTİRİN

Kat kat saçlarınızı dört parçaya ayırarak (önden iki, arkadan iki), büyük ve yuvarlak bir fırça ile kurutun. Arkadaki saçlardan 5-8 cm'lik tutamlar alarak kurutmaya başlayın. Aynı işlemi bütün saça uygulayın.

Adım 3: ÇEVİRİN

Fön çekerek kuruttuktan sonra, saçlarınızı büyük tutamlara ayırarak bigudilere sarın. Bigudileri çıkarmadan önce saçlarınıza sprey sıkın, sonra açın.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Sarah Jessica Parker Hollywood Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title