Haberler

    "Saldırgan köpeklere zehirli et verilsin" diyen şarkıcı Yıldız Tilbe hakkında suç duyurusu

    Güncelleme:

    Son dönemde Rabia adlı genç ve Mahra adlı küçük çocuğun, köpeklerden korkup yola fırlaması nedeniyle sanatçı Yıldız Tilbe'den sokak hayvanlarına ilişkin tepki gelmişti. "Saldıran köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin" diyen Tilbe hakkında İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

    Antalya'da 10 yaşındaki Mahra'nın köpekten kaçarken kamyonun altında kalmasının ardından Isparta'da üniversite öğrencisi Rabia Kallı, yine aynı şekilde köpekten kaçarken arabanın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

    "ZEHİRLİ ET VERSİNLER"

    Şarkıcı Yıldız Tilbe, son zamanlardaki sokak köpeği saldırıları sonucu yaşamını yitiren ve yaralanan kişilerle ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulunarak "Saldıran köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin" ifadelerini kullandı.

    SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

    Tilbe'nin bu ifadeleri sosyal medyada bir anda gündem oldu ve büyük tepki çekti. İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla ünlü sanatçı hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    İstanbul Barosu Yıldız Tilbe Haberler

    500

    Yorumlar (11)

    Hamit Gündoğdu:

    Sen gerçek insan olamazsın yıldız hanım. Hayatına ve geçmişine bir bak çektiğin sıkıntıları daldan dala atlayarak çözüm arayan bir kişisin. İnsan olanın yapısı, duruşu ve kişiliği örnek olmalı topluma ama sende eksik çok.

    54
    83
    yanıtYanıtla
    Sadık GÜNEŞ:

    Yıldız tilbe çok doğru söyledi,az bile dedi,ateş düştüğü yeri yakar,o köpekler birinizin çocuğunu öldürse veya sakat bıraksa ne düşünürsünüz,ona göre konuşun en büyük varlık insandır,insana saygı varsa o köpekleri sokaklardan çekin

    72
    60
    yanıtYanıtla
    berk Vural:

    Ya arkadaş kadın haklı vahşi köpekleri öldürün imha edin yoksa çok gözyaşı dökersiniz bide suç duyurusunda bulunmuşlar kim bulunduysa onu atın içeri yazık kafaya

    98
    30
    yanıtYanıtla
    ismail bey :

    Dik dur eğilme. bu millet seninle.. Vatandaşa saldıran köpekler içinde İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi hakkında suç duyurusunda bulunulup, tazminat davası açılmalıdır.

    61
    29
    yanıtYanıtla
    Ufuk Karamanlı:

    Kuran'da insandan üstünden değerli varlık olmadığı kabul edilir. O yüzden insanı tehdit edecek her canlı ölmeli batı ülkelerin insana verdiği durum ortada batılalara özenmeyin

    43
    35
    yanıtYanıtla
    ÖMER ÇELİK:

    Nasıl çelişkili bir kitap o

    yanıt2
    yanıt4
    uCube :

    Yıldız abla, bu sefer olmadı kusura bakma. Acaba hangi kafayla söyledin bunu merak ediyorum. Milyon iken söylediğini sanıyorum. Ayık kafa ile bu cümle kullanılmaz. ;))

    31
    46
    yanıtYanıtla
    Tuğba Tuğba:

    kur-an da bir çok yerde hayvanlarala ilgili ayetler vardır.öldürülmesiyle ilgili hiç bir ayet bulunmamaktadır.hoşgörülü davranılması ve merhamet edilmesiyle ilgilide hadisler bulunmaktadır.toplumu bilmediğiniz konularda yönlendirmeyiniz.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Berna Karakaya:

    O canı Allah verdi Allah alır sen cellatmisin cineyet resmen o köpeklere zehirli et vermek sana verseler nasıl olur acaba Allah onları bilerek gönderdi zaten ezan okundu da melekler iniyor şeytanlara izin vermiyorlar inmesine köpekler kovuyorlar gerçi kalp yokki insanlarda sevginin saygının olmadı bir dünyada yasiyorsunuz

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Berna Karakaya:

    Köpekler diyil insanlar saldırgan o hayvanlardan ne istiyorsunuz hiç anlam veremiyorum insanlar gündemden düşünce zaten hep birşeye sarıyor köpekler deprem oldu da sizi kurtaran oluyor köpekler herşeye faydaları var

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title