Haberler

Yeşim Salkım'ın "Arkadaşımla Seviştim" Dediği Film Gişede Çakıldı

Güncelleme:

Yeşim Salkım'ın galasında "Arkadaşımla seviştim" dediği 'Eğreti Gelin Ladik' filmi, ilk üç günde sadece 796 kişi tarafından izlenerek beklentilerin altında kaldı.

Başrollerinde Yeşim Salkım, Hakan Eren, Ali Ekberol, Sevinç Meşe, İlkay Kayku ve Şükran Kozalı gibi isimlerin yer aldığı Eğreti Gelin Ladik filminin açılış rakamı belli oldu. Film ilk üç günde sadece 796 kişi tarafından izlendi.

BEKLENTİLERİN UZAĞINDA KALDI

Yeşim Salkım'ın flaş açıklaması sonrası 13 Nisan'da vizyona giren 'Eğreti Gelin Ladik' filmi, ilk üç günde beklentilerin çok uzağında kaldı. Türkiye genelinde 34 salonda vizyona giren ve 796 kişi tarafından izlenen 'Eğreti Gelin Ladik'in ilk üç gün hasılatı 10 bin 745 TL oldu.

Yeşim Salkım'ın 'Arkadaşımla Seviştim' Dediği Film Gişede Çakıldı

"25 SENELİK ARKADAŞIMLA SEVİŞTİM" DEMİŞTİ

Filmde rol alan Hakan Eren ile ilgili Yeşim Salkım, "Hakan Eren'in performansı da şahane. 25 senelik arkadaşımla seviştim, bu kadar söyleyebilirim" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeşim Salkım Hakan Eren Ladik Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

Editöre:

Sanatla uğraşmak sanatçılık yapmaya kimse bir şey demez elbette ama sanatçıyım ben diyerek kalkıp 25 yıllık arkadaşımla fiiliyata giriştim demek ahlaksızlık edepsizliktir. Nasıl bir çevreniz nasıl bir kitleniz var ki bu sözüne karşın kimseden tek ses seda çıkmaması ayıplamaması toplumun medeniyetinin nasıl yozlaştığına örnektir. Bir çocuğun haber sitesinde haber değeri olmayan bu resmi ve yazıyı okuduğunda düşüncesi ne olabilir yapılan haberleri sadece ergenler okumuyor dikkat edilmesi lazım

14
0
yanıtYanıtla
44:

Sevimsiz kadin beee hic sevmiyom demekki sevilmeyen insan izlenmiyo iste bu kadar basit

8
0
yanıtYanıtla
ayça yildiz:

iğrenç insanlar

5
2
yanıtYanıtla
ladık:

filmi yeni duydum umarım aklımdan hemen silinir.

6
0
yanıtYanıtla
wes:

Zavallılar sürüsü.

5
0
yanıtYanıtla
Boşa sevişti:

Arkadaşı karlı çıktı

3
2
yanıtYanıtla
Yigido58:

25 yıllık arkasinla seviştiğini izleyemedigim için üzgünüm ben o sırada Suriye konusuna takilmisim

3
2
yanıtYanıtla
Ne olurdu hersey guzel olsa??:

Ohhhh iyi olmuş toplumun yapısını bozmak için elinizden geleni yapın bide çıkıp nebiliyim kacyillik arkadaşımla birlikte oldum ne utanç verici senin kızların var sanat için herseyi yapanlar birazda haysiyetinizi düşünün gerçek sanat yapan insanlar toplumun yapısını bozmaz örnek olur

4
0
yanıtYanıtla
ünal özer:

biriyle sevişmek için film çekme gereği duymanı saygıyla karşılıyorum zira magazin ortamı çok gerin :)))

2
1
yanıtYanıtla
ayça yildiz:

hesap günü ne yapacaklar bu iğrenç insanlar

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title