Haberler

Yeşim Salkım'dan Eleştirilere Sert Cevap: Yormayın Fındık Beyninizi

Güncelleme:

Eğreti Gelin Ladik filminin başrol oyuncusu Yeşim Salkım, film hakkında yapılan kötü yorumlara "Yormayın o fındık beyninizi" diyerek cevap verdi.

Oynadığı Eğreti Gelin Ladik filminin gişede istenilen ilgiyi görmemesinin ardından 'gişede çakıldı' yorumlarını okuyan Yeşim Salkım, eleştirilere sert dille yanıt verdi.

BEKLENEN İLGİYİ GÖRMEDİ

Başrollerinde Yeşim Salkım, Hakan Eren, Ali Ekberol, Sevinç Meşe, İlkay Kayku ve Şükran Kozalı gibi isimlerin yer aldığı Eğreti Gelin Ladik filmi 13 Nisan'da vizyona girdi. 34 salonda gösterime giren filmi ilk 3 günde sadece 796 kişi izledi, 10.745 TL'lik hasılat yaptı.

Yeşim Salkım'dan Eleştirilere Sert Cevap: Yormayın Fındık Beyninizi

'VARSIN FİLM GİŞEDE ÇAKILSIN, AHLAKTA AYAKTAYIZ'

'Biz festival filmi çektik' diyen Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından yayınladığı videonun altına şunları yazdı: "Varsın gişede çakılsın ahlakta dimdik ayaktayız çok şükür. Sinema sanatı bilmeyen hadsizlere cevaben bu; siz kim film eleştirmeni olmak kim, gitseniz ne yazar?

Yeşim Salkım'dan Eleştirilere Sert Cevap: Yormayın Fındık Beyninizi

'YORMAYIN O FINDIK BEYNİNİZİ'

Sizin gibilerin bu konuda bilgisi uyduruk aşk dizilerinden öteye gitmeyeceğinden yormayın o fındık kıvamında beyninizi, yazık zaten işlevi yok haydi."

Öte yandan filmde rol alan Hakan Eren ile ilgili Yeşim Salkım, ''Hakan Eren'in performansı da şahane. 25 senelik arkadaşımla seviştim, bu kadar söyleyebilirim." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeşim Salkım Hakan Eren Ladik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (31)

Birisi:

Bunlar ahlaksızlığı ilericilik sananlar kendi düşüncelerini eleştirenleri fındık beyinli olmakla itham edenler sizin gibi ahlak yoksunu olacağıma fındık beyinli olmayı tercih eder şerefimle yaşarım

637
3
yanıtYanıtla
....:

''Bir lafa bakarım lafmı diye, birde söyeleyene bakarım adammı diye'' demiş Mevlana senin gibiler için. Senelerdir yemediğin halt, konuşulmak için yapmadığın iğrençlik kalmadı ama yok yine olmadın yine olmadın. Hırsın ve kıskançlığından bu kadar kindarsın. Yaptığın iş beğenmeyen niye fındık beyinli olsunki. Hadi biz anlamıyoruz sinemadan, onca eleştirmende mi anlamıyor. Kaç yaşına gelmişsin -18 hareketler yapıyorsun. Sen kendi beynini soruştur bence.

462
2
yanıtYanıtla
Yusuf Dicel:

25 yıllık arkadaşıyla sevişmiş ve ahlakta ayaktayız diyo deyyus . . . sende ve nice sanatcı denen zilli ve zibidilerde ne ahlak ne ar nede namus var . . .

434
1
yanıtYanıtla
RVR:

Seni ünlü yapıp o paraları kazanmanı sağlayanlar var ya heh fındık beyinliler onlar işte. Normal beyni olanlar sana cevabı vermiş gişede.

428
1
yanıtYanıtla
FENERLİ:

Biz beynimi yormuyoruz zaten.Senin gibilere dersini gişe de veriyoruz.Sen artik nereni yorarsin bilmem.

424
1
yanıtYanıtla
Nihal altaş:

Siz kendinizi ahlak bekçisi görüp aptalca saptanmıştır yorum yapıuiyosunuzya asıl beyni ahlaksız olan sizsiniz yok Lut kavmi falan diyorsunuz o kadar bağnazsımızki orda sadece eşcinseller yok sizin gibi beyinsiz hetero larda var ayrıca Atatürkü kendi bağnaz düşüncelerinize katmayın atam kadın özgür olsun diye uğraştı çarşafa kapansın köle olsun diye değil ayrıca sanki bir şeyden anlıyormuş gibi konuşmayın bu soytarı ahlakcılınızı allahın yarattığı eşcinseller ve sizin gibi beyinsiz olmayan özgür olmak isteyen insanlar üstünde kullanmayın bende sevmem pek kadını ama o kadın sizin gibi koyun değil cesurca haykırıyor oyüzden gidin kendi koyunlunuzda güdülen tecavüze susup da özgür sinema da konuşmayın boş boş çöplüğüne ahlak bekçileri

2
371
yanıtYanıtla
123654:

NİHAL SEN DİREK KENDİN HAKKINDA İPUCU VERMİŞSSİN. NE OLDUĞUN BELLİ. . . .

yanıt135
yanıt1
MELEK:

allah yaratırken eşcinsel olarak yaratmadı bu lafına dikkat et. özgürlükmüş senin özgürlük anlayışın bumu bu rezillikmi ? belliki senin ne olduğun bu yazdığından belli oldu. NİHAL ALTAŞ şunu hiç bir zaman unutma bu millet geçipte tv başında yada sinamada uygunsuz filimlere oy vermez bu millet sizin gibi fındık beyinlere prim vermez

yanıt0
yanıt0
misafir:

bu kadar sanatsal bir filim yapmasaydnız bizim o kadar sanatla işimiz yok en azından o konuda

364
0
yanıtYanıtla
RACO:

milleti saf yerine koyuyolar uyduruk bi film yaparız milyonları götürürüz zannetti ama yemedi kimse , filmin zaten bi maliyeti yok 3-5 tane şaklaban 2 saat boyunca ağlamış zırlamıştır bu işte başka nolacak

333
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title