Haberler

Yeni Sezon İçin İmaj Yenilediler

Dizilerin ünlü isimleri yeni sezon için imaj tazeledi.

KİRLİ SAKALI DİZİ İÇİN KESTİ KİRLİ SAKALI 'REİS' İÇİN KESTİ

'Reis'te, 'Murat' karakterini oynayan Mehmet Akif Alakurt'un yeni imajının mimarları Gül Oğuz ve imaj danışmanı Derya Ergün... 'Sıla'da ve 'Adanalı'da kirli sakalı ve kısa saçlarıyla görünen Alakurt, bu dizide Batılı tarzıyla ekrana yansıyor. İmaj çalışması yapılırken; Amerika'da eğitim almış olan Murat'ın teknede balıkçıların arasında farklı bir görünümde olması amaçlandı.

SÖZEN'E 60'LARIN TARZI

Rol aldığı her projede doğal halleriyle ekrana gelen Melisa Sözen'e 'Reis' için imaj çalışması yapıldı. Yıllardır kestirmediği saçlarını 'Ayşe' karakteri için kestiren Sözen'in yeni imajında 60'ların tarzı yansıtıldı.

'KOBRA' PERUK TAKIYOR

'Gönülçelen'in 'Roman Kobra'sı Nadir Sarıbacak, şimdilerde atv'deki 'İstanbul'un Altınları' adlı dizide 'Fahri Altın'ı oynuyor. Rolü için peruk takan oyuncu, tanınmaz hale geldi.

'BADE'YE HOKKA BURUN

'Yer Gök Aşk' dizisinde 'Bade'yi canlandıran Tuvana Türkay yeni sezona iddialı şekilde hazırlandı. Dizi sezon finali yaptıktn sonra estetik ameliyat olan Büyükçınar'ın kemerli burnu artık 'hokka' gibi.

CAN POLAT BIYIK BIRAKTI

Kurtlar Vadisi'nin 'Polat'ı da imaj yeniledi. Karaktere hayat veren Necati Şaşmaz, "Irak'ta geçen bir sahnem var. Sakalı ve bıyığı o yüzden bıraktım. Ayrıca bir TRT dizisinde misafir oyuncu olacağım. Bıyık gerekiyordu" dedi.

ELÇİN SAKALLI, FAHRİYE EVCEN KIZIL SAÇLI!

'Yalancı Bahar'ın başrolünde yer alan Fahriye Evcen ve Cansel Elçin de imaj yenileyen isimler arasında yer alıyor. Geçen sezon, 'Gönülçelen'de Tuba Büyüküstün ile başrolü paylaşan Elçin, yeni projesinde kötü bir karakteri canlandıracak. Oyuncu, 'Yalancı Bahar' için sakal bırakarak kamera karşısına geçti. 'Yaprak Dökümü'nün sona ermesinden sonra bir süre ekranlarda görünmeyen Fahriye Evcen ise koyu renk saçlarını bu dizi için bakır tonunda kızıla boyattı.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title