Haberler

Yasemin Özilhan ve Eşi İzzet Özilhan Domuz Gribine Yakalandı

Güncelleme:

Örnek aile hayatlarıyla herkesin beğenisini kazanan Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan çifti, son günlerde yeniden hayatımıza giren domuz gribine yakalandı.

Son günlerde tekrar hayatımıza giren domuz gribi, bu kez Anadolu Grubu'nun veliahdı İzzet Özilhan ile ailesine musallat oldu. Kar tatili için Kayseri'yi tercih eden Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan çifti, yatak döşek evde yatıyor.

TATİLLERİ KABUSA DÖNDÜ

Domuz gribini, bu hastalığa yakalanan bir arkadaşlarından kapan Özilhanlar'ın Kayseri tatili de kabusa döndü. Bir gün tatil yapabilen Özilhan Ailesi apar topar İstanbul'a döndü.


GERİYE PAYLAŞTIĞI KARE KALDI

Yasemin Özilhan, domuz gribi olmadan önce sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşmıştı ve altına; "Develi'nin cıvıklısı , Kayseri'nin mantısı ve Erciyes'in güzelliği" notunu düşmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İzzet Özilhan Kayseri Magazin Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500

Yorumlar (7)

bir dost:

benim gribe tutulmam kimseyi çokda tınlamıyorsa bu haberde aynıdır. Az gezsinler yada bizene

21
2
yanıtYanıtla
ORHAN:

domuz yediklerindendir

11
11
yanıtYanıtla
Vatandaş:

En güzelini Yasemin Yaptı. Kendini soyutladı O kargaşadan, Çok zengin ve kendini seven birinide buldu. Çocukda yaptı, bir fotoğrafı bile her seferinde haber oluyor. Mutluluğun daim olur İnşallah

14
5
yanıtYanıtla
ALPEREN:

Bunlarda domuz gibi bişey olmaz merak etmeyin

13
1
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

LEŞ YİYEN AMERİKA SONUN CEHENNEME HAZIR OL SENİ SURİYE TOPRAKLARINA GÖMMENİN ZAMANI GELDİ ALÇAK KAN İÇEN AMERİKA KÖPEK SÜRÜSÜ İT GİBİ GEBERECEKSİNİZ

8
3
yanıtYanıtla
vatansever:

utanmadan meclise bedelli askerlik teklifleri yağdırmışlar söze geldimi vatanseverim der o kişiler vatanın seven kışlada görevini yapar sen gitme o gitme kim gidecek bedelliye hayır

10
0
yanıtYanıtla
????:

geçmiş olsun

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title