Haberler

Yasak Elma'da korkunç ölüm! Halit merdivenlerden düşüp hayatını kaybediyor

Güncelleme:

Yasak Elma'nın dün akşam yayınlanan bölümünde Yıldız, Ender ve Şahika ile tartışan Halit merdivenlerden düştü. Kafasını demirlere çarpan Halit hayatını kaybetti.

Başrollerini Eda Ece, Talat Bulut, Şevval Sam , Gökhan Alkan, Can Nergis, Barış Kılıç ve Nesrin Cavadzade'nin paylaştığı Yasak Elma dizisi dün akşam 85. bölümüyle ekrana geldi.

HALİT ÖLÜYOR

Yalıya gelen Yıldız'ı kovmak isteyen Halit, eski eşine şiddet uygulayarak yere düşürdü. Ancak kavgayı gören Ender ve Şahika'nın araya girmesiyle arbede büyüdü. O anlarda ise Halit merdivenlerden düşerek kanlar içinde kaldı. Dizide 85. bölümdür başrol oynayan Talat Bulut da son bölümle birlikte veda etti.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yasak Elma'nın 86. bölüm fragmanında ise Halit gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanıyor. Yasak Elma yeni bölüm fragmanında, polis Halit Argun'un ölümünün ardından soruşturma başlatıyor. Olayın şüphelileri olarak ifadeleri alınan Yıldız, Ender ve Şahika ise yaşananın bir kaza olduğu sözler sarf ediyorlar.

Yasak Elma'da korkunç ölüm! Halit merdivenlerden düşüp hayatını kaybediyor

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız ve Şahika, Ender'den intikam almak için birlik olup, Ender'i Halit'ten ayırmakiçin ellerinden geleni yaparlar. Ender'in Halit'lesürpriz bir şekilde evlenmesi birçok kişinin canını yaktığı için, Yıldız ve Şahika dışarıdan da yardım alarak işlerini kolaylaştırırlar.

Herkesin istediğini elde ettiğini sandığı noktada beklenmeyen bir kaza, Ender, Şahika ve Yıldız'ı bir araya getirdi.

Yasak Elma'da korkunç ölüm! Halit merdivenlerden düşüp hayatını kaybediyor

Yasak Elma'da korkunç ölüm! Halit merdivenlerden düşüp hayatını kaybediyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nesrin Cavadzade Talat Bulut Eda Ece Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (51)

kayserili 209:

hayatımda gördüğüm en iğrenç dizilerden birisi. mecburiyetten 10 dakika izlenen ortamda bulundum. 1 dakikasını göz ucuyla izledim. et teşhiri bir dizi. izleyenlere Allah şifa versin

27
7
yanıtYanıtla
ÖYLESİNE:

Burada güzel bir mesaj verilmiş aslında. . . Fesat kadınların arasında kalan her insan mutlaka zarar görür . . . . . Fitnebaz kadınlar şeytanlara pabuç çıkarttırır.

20
12
yanıtYanıtla
Pardon:

Şerefsiz adamlar en sonunda hak ettiklerini bulurlar demek istedin herhalde

yanıt6
yanıt1
Doğrucu Davud:

Talat Bulutun oyunculuğu çok çok zayıf. Nasıl oluyor da bu kadar abartılıyor anlamak mümkün değil. Oyuncu dediğin Olgun Şimşek gibi olacak Kıvanç Tatlıtuğ gibi olacak hiç bir rol yapışmayacak kendisine. Talat Bulut un çok filmini izledim ama Talat Bulut hiç birinde başarılı değildi.

8
21
yanıtYanıtla
Hakan sert:

Bu milletin hiçbişi gücü yok heralde yaa saçma sapan dizileri hayranlıkla nasıl izliyorlar anlam germek gerçekten çok zor

14
11
yanıtYanıtla
S.S:

DİZİDE KİM KİMİNLE İLİŞKİ YAŞIİYOR BELLİ DEĞİL. . BİDE BU DURUMU NORMALMIŞ GİBİ ANLATILIYOR.

17
6
yanıtYanıtla
selami çelebi:

Sacma bir dizi. Ne ararsan var.

14
7
yanıtYanıtla
Gülcan akdeniz:

Sacmaysa izleme zorluyan mi var

yanıt0
yanıt0
AFYONLU:

DİZİ BUMU?YA DA BU DİZİMİ?BUNU İZLEYEN İNSAN VARMI?

14
4
yanıtYanıtla
KÖYLÜ:

Ben izliyom. . .

yanıt3
yanıt10
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title