Haberler

Uzun yıllardır gözlerden uzak yaşayan Ferdi Tayfur'un son hali ortaya çıktı

Güncelleme:

Felç geçirdikten sonra uzun yıllardır gözlerden uzak bir hayat yaşayan Ferdi Tayfur, ortaya çıktı. Son halini sevenlerinin beğenisine sunan Tayfur, kendi şarkı sözlerini yazarak "Toprak olur, taş olurum, yolunuzda yoldaş olurum. Merak etmeyin siz" dedi.

İçim Yanar, Bana Sor, Sabahçı Kahvesi, Yıkılasın Be Dünya, Yaktı Beni ve Sevda Yelleri gibi şarkılarıyla müzik piyasasına damga vuran usta sanatçı Ferdi Tayfur, uzun yıllardır gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Yüz felci geçirdikten sonra müziği bırakan Tayfur, Instagram hesabından son halini paylaştı.

Yıllardır Marmaris'te sakin bir hayat yaşayan Ferdi Tayfur, Instagram hesabından bir fotoğrafını yayınladı. Uzandığı bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunan Tayfur, paylaşımına Merak Etme Sen şarkısının "Toprak olur, taş olurum, yolunuzda yoldaş olurum. Merak etmeyin siz" sözlerini ekledi. Beyazlayan saç ve sakalıyla dikkat çeken 78 yaşındaki sanatçının paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.

İşte Ferdi Tayfur'un son hali:

Uzun yıllardır gözlerden uzak yaşayan Ferdi Tayfur'un son hali ortaya çıktı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Ferdi Tayfur Son Hali Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

apolat:

Ferdi baba da öldükten sonra kıymete binenlerden olmasın, şididen filmi dizisi ne yapılacaksa yapılsın en azından hakkını alsın. Değeri anlaşılsın. Güzel insan Allah sağlıklı ömür versin

258
18
yanıtYanıtla
Netherill:

çok doğru bir yorum olmuş. filmi yapılsın onyıllar önceki gibi gişe rekorları kırsın filmi. arabesk fantazinin kralı Ferdi Baba

yanıt109
yanıt9
Metin Yalcin:

Aynı dizide Orhan ve Müslüm baba da olsun bak o zaman gişe rekorlarına, tarih yazarlar tarih ..

yanıt17
yanıt0
I Bor :

Ferdî abi, Allah sana acil şifalar versin...

144
10
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Gencligimiz sarkilarini dinlemekle gecti ferdi baba ne yillardi o yillar zaman tuketti bizi

122
7
yanıtYanıtla
Hrn BSK:

Onun şarkıları yüzünden bu hallerde değilmiyiz???

yanıt13
yanıt77
ARSLANOĞLU Hakan:

O bir derbeder, o bir tiryaki, o bir avare, o bir hayat adamı, o bir mecnun, o bir yuvasız kuş, o bir gönül yorgunu, o bir garip, o bir sabahçı, dertli doğuştan kederli Allah uzun ömürler versin arabesk' in taçsız kralına.

87
6
yanıtYanıtla
fıstıkçı:

toprağın dibi göründü.

13
56
yanıtYanıtla
fıstıkçı:

yaşamak güzel şey be.

57
4
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Güzel adam

55
6
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title