Haberler

Usta oyuncu Nursel Köse Almanya'da saldırıya uğradı

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Nursel Köse, son verdiği röportajda "Sokakta etrafımı çevirip, tükürüp, tartakladılar" diyerek Almanya'da uğradığı saldırıyı anlattı.

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Avlu'da başrol oynayan oyuncu Nursel Köse, son verdiği röportajda Almanya'da sokakta yürürken 2-3 kere saldırıya uğrayıp yüzüne tükürüldüğünü söyledi.

"YÜZÜME TÜKÜRÜP, TARTAKLADILAR"

Milliyet'e konuşan oyuncu, Almanya'da yaşadığı çirkin saldırıyı şu sözlerle anlattı: "Sokakta 2-3 kere dazlaklar, kara kaş ve gözüm olduğu için etrafımı çevirip, tükürüp, tartakladı. Her seferinde ramak kala Allah yüzüme baktı da, kurtuldum. Almanya'dan soğuma nedenlerimden biridir bu."

Usta oyuncu Nursel Köse Almanya'da saldırıya uğradığını anlattı

"DAZLAK VE FAŞİSTE TAHAMMÜL EDEMEM"

Yaşadığı saldırıdan çok etkilenen oyuncu, sözlerine"Çok travma ve korkular yaşadım. Rüyalarıma girdi. Dazlak ve faşiste tahammül edemem" diyerek devam etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nursel Köse Almanya Star Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (38)

Nusret:

Yalancinin!!!! Ben 40 yildir yasiyorum karsilasmadim bu kadar yalan olmaz !!!

23
18
yanıtYanıtla
Gözünü aç:

40 yıldır yaşayıp Alamanyalılardan daha vazla almanyalı olan şahıs, 1993 yılında oradaydın herhalde 5 Türk yakılarak öldürüldüğünde, 2000-2007 yılları arasında 9 Türk esnaf neo nazi çetesi tarafından da öldürüldüğünde de oradaydın, Türkçe konuştukları için iki kadnın saldırıya uğradığında da oradaydın, vs vs. bunun gibi yüzlerce olay var da senin kafan vicdanın nerede o ayrı bir soru.

yanıt11
yanıt2
Yeşim:

Nusret biz de 40 yıldır Almanya’da yaşıyoruz ve çok karşılaştık böyle olaylarla. Asıl sen yalan atma. Senin başına gelmemiş olabilir, gelen çok var.

yanıt6
yanıt4
Gül:

Almanyada kac yabanci öldürüldü, evleri yakildi cocuklar yakildi diz nerdeydiniz acaba? Her mayis son haftasinda Solinge gidin anlarsiniz. Bunu anlamadisaniz gidin insanfirinlari görün milyonlarca insanin kül edilis yerlerei ve bos konusmayin

yanıt8
yanıt3
Tr:

Sallama Nusret! Asıl sen yalan atıyorsun. Başımıza neler geldi bizim son 20 yıldır Almanya’da. Ya sen körsün, yada Alman hayranısın.

yanıt2
yanıt3
coni:

Turkiyeden daha guvenli oldugu kesin, amac yurtdisina cikisi azaltmak millet kaciyo cunku, cok sevmiyosan gitme bi daha o zaman yalanci !!!

8
10
yanıtYanıtla
Vatan Nedir bir anla sonra yaz:

coni Türkiye deki asıl tehlike sen ve senin gibi sonradan devşirmeler. Vatanı satmaya peşkeş çekmeye hazır binlercesi, Allahtan karşınızda milyonlar var da sesiniz çok çıkmıyor.

yanıt8
yanıt1
TÜRKİYEYE KURBAN OLSUNLAR:

BU ALMAN HAYRANLIĞI NEDİR? SANATÇIMIZ TARTAKLANMIŞ TERBİYESİZLİK YAPILMIŞ NEYİN KAFASINDASINIZ? YOK ALMANYADA OLMAZMIŞMIŞ HADDİNİZİ BİLİN

12
4
yanıtYanıtla
Buse:

İyi olmuş bunların kimseye katkıları yok dertleri keyif

3
12
yanıtYanıtla
Nirvana:

Dünyanın tarih boyunca iki tane belası olmuş . faşizme varan milliyetçilik ve yine faşizme varan din . Bütün cinayetler din ve milliyet için işlenmiş .

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title