Haberler

Usta Oyuncu Mustafa Uğurlu, Genç Sevgilisiyle El Ele Görüntülendi

Güncelleme:

62 yaşındaki usta oyuncu Mustafa Uğurlu, genç sevgilisiyle Cihangir'de görüntülendi. İkilinin mutlu halleri dikkatlerden kaçmadı.

'Babamın Günahları' dizisi ile ekranlara dönecek olan Mustafa Uğurlu, önceki akşam sevgilisiyle Cihangir'de görüntülendi.

MUTLULUKLARI YÜZLERİNDEN OKUNUYOR

El ele Cihangir'in arka sokaklarında turlayan Mustafa Uğurlu ile sevgilisi, mutlu halleriyle dikkati çekti. Uğurlu, "Kolay gelsin" dedikten sonra yoluna devam etti.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Uğurlu Cihangir Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

Muhammed Emrullah Yıldırım:

o yaştaki bir müslüman da helal olan nikah ile genç hanımla evlenseydi gör kıyameti. Ahlaksız, sübyancı bilmem ne olmadığı kalmıştı

3
2
yanıtYanıtla
Can karaman:

O adam müslüman değilmi yobaz

yanıt1
yanıt2
Yenisoy:

Mal

yanıt0
yanıt0
Senem:

Abartmayın kadın o kadar genç değil 35 falan var

2
1
yanıtYanıtla
Huuu huuu:

Bide ağlaşırlar setler uzun çalışma saatlerimiz çok diye millet 12 saat çalışıyor kazandıkları bunların bi gecelik masrafı.

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

başlık parasıyla, zorla, aile baskısıyla evlenmiyorlar çünkü. kendi rizasıyla görüşüyor ailesi de destekliyor büyük ihtimalle. neden ünlü veya zengin oldukları için kınıyorsunuz. arada 40 yaş fark olur tamam o zaman iğrençlik ama böylesi kişilerin hür iradesi

1
0
yanıtYanıtla
hihi:

etoburlar paranın etin kokusunu kiliometrelerce ilerde alırlarbide paragözler var onlarda kilometrelerce uzaktan anlarlar

0
1
yanıtYanıtla
KARASEVDALIGARiP1ADAM:

Mutluluklar dilerim. Yaşayanlar eh idareder abi be yaşıyoruz nefes aldığımız sürece diyenler ve hiç yaşamayanlar işte hayatın özeti .

0
1
yanıtYanıtla
Yenisoy:

Alan razı veren razı size ne oluyor dağılın çabuk

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title