Haberler

    Uğur Akkuş'tan TÜRGEV'e anlamlı bağış

    Güncelleme:

    Sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren A&S Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, eğitime verdiği önemi bir kez daha gösterdi. TÜRGEV(Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı)'e maske bağışı ve eğitim desteği veren Akkuş, öğrencilerin ebru sanatıyla yaptığı hediyeleri ülkenin önde gelen devlet büyükleriyle paylaşarak, öğrencilerin yeteneklerinin ülke çapında tanıtılmasını sağladı.

    Bünyesinde 11'i Türkiye'de 4'ü yurtdışında olmak üzere 21 şirket bulunan A&S Yatırım Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, pandemi döneminde 28 gün gibi kısa bir sürede hayata geçirdiği Global Mask markası ile 16 ülkeye ihracat gerçekleştirip, NATO'nun resmi maske tedarikçilerinden biri olarak adını duyurmuştu. İş yaşamındaki başarıları kadar sosyal sorumluluk projeleri ve yardımlarıyla da adından sıkça söz ettiren Akkuş, pandemi döneminde birçok vakfa Global Mask markasıyla yüzde yüz yerli üretim maskelerden bağış yapmıştı. Uğur Akkuş bu kez de TÜRGEV(Türkiye Gençlik ve Hizmet Vakfı) öğrencilerine eğitim desteğinde bulunarak adından söz ettirdi. TÜRGEV öğrencilerinin ebru sanatıyla yaptıkları birbirinden güzel hediyelerden 300 tane alarak ülkenin önce gelen devlet büyükleri, bakanları, valiler, belediye başkanları, emniyet müdürleri ve gazeteciler ile paylaşan Akkuş, onların bu yeteneklerinin sergilenmesini de sağlamış oldu.

    Uğur Akkuş daha önce de Darülaceze, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi, Darüşşafaka Eğitim Kurumları, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne maske bağışında bulunmuş,Tohum Otizm Vakfı öğrencilerinin eğitimlerine destek vermiş ve yine maske bağışında bulunmuştu. Geçtiğimiz aylarda İzmir'de meydana gelen depremin ardından depremzedeleri de unutmamış, 1 milyon adet maske, 2 ton dezenfektan ve 10 bin adet su desteği göndermişti.



    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Uğur Akkuş Haberler

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

    2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Bakmadan Geçme

    Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları... Yağ çözücü evde nasıl yapılır? Evde doğal yağ çözücü yapımı İSTİKLAL CADDESİ'NDE YANGIN MI ÇIKIT? İstiklal Caddesi'nde yangın paniği! Ne oldu, olay ne? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

    Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title