Haberler

Tuğçe Kazaz Faruk Çelik'in Sözlerini Değerlendirdi

Güncelleme:

Manken Tuğçe Kazaz, Faruk Çelik'in MHP ile koalisyon görüşmesi sonrası yaptığı 'Sayın Başbakanımız çok güzel açıklamalar yapacak.' açıklamasını değerlendirdi.

Manken Tuğçe Kazaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MHP ile koalisyon görüşmesi sonrası, Bakan Faruk Çelik'in "Sayın Başbakanımız çok güzel açıklamalar yapacak." açıklamasını Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla değerlendirdi.

"SAYIN BAŞBAKANIMIZ ZATEN GÜZEL ŞEYLER SÖYLEMİŞ"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in koalisyon açıklaması sosyal medyada konuşuluyor. Manken Tuğçe Kazaz ise Faruk Çelik'in koalisyon görüşmeleri sonrası yaptığı 'Sayın Başbakanımız çok güzel açıklamalar yapacak." demecinden sonra koalisyon kurulamamasını, "Sn. Faruk Çelik doğru söylemiş. Sn. Başbakanımız zaten güzel şeyler söylemiş. Devletimizin bölünmez bütünlüğü için erken seçime gidiyoruz." ifadeleriyle değerlendirdi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Davutoğlu Tuğçe Kazaz Faruk Çelik Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (56)

AAA:

BU ŞIILIĞI DİKKATE ALIP HABER YAPANLARA YAZIKLAR OLSUN.

19
8
yanıtYanıtla
Eli uzun:

Buna tıpkı TURGEV veya DENIZFENeri gibi Erdoganın havuzlarından olan VERENDER adında güya yardım vakfında başkan yardımcılığı verdiler 24 saat AKP nin kapısını bekliyor. . . Fino gibi. . .

19
1
yanıtYanıtla
LACİVERT:

neden bu kadar tahammülsünüz la çapulcular. . lafa gelince insanlık vs. . icraatta sürekli kin kusmaca. . insan olun insan. herkez sizin gibi düşünmek zorunda değil.

10
5
yanıtYanıtla
Akıl:

Seçim olacak , biraz daha yalaması lazım!!! Ondan çabası

12
3
yanıtYanıtla
belekomalı:

tugce sen türkmüsün yunanlımı senin bizm iç işlerimize karısmaa

11
3
yanıtYanıtla
Kabuklu yemiş:

Iyi ki zekasıysa hayatını kazanmak zorunda degil çogu AKp li gibi;yoksa küllüm aç kalırdı. . .

6
7
yanıtYanıtla
Ali:

Yalaka kadın lan keşke Türk Olmasaydın lan

9
4
yanıtYanıtla
derdo:

sen git vğcudunu aç senin işin bu kızım yalakalığı bırak artık

7
5
yanıtYanıtla
ALTINA İMZAMI ATARIM:

Türk millettinin ahlakını ecnebi kökenli türkiyeye sonra göç rdenler veya türkiyedeki ermeni yahudi kökenli adlarını ayşe fatma ahmet mehmet değiştirenler bozuyorlar. Çoğunluğu basını medyayı kaplamış kişiler. İstedikleri zaman kaos çıkartırabiliyorlar gündem değiştirebiliyorlar. Her yerde yön verebilme kapasiteleri var. Okumuş belli bir eğitimleri var. Türkiyenin vatanın asıl sahipleride bunları izliyor. Çanakalede sakaryada dumlupınarda kafkaslarda dedeleri cetleri şehit düşenler. UYAN. . . .

9
3
yanıtYanıtla
....:

zamanında herkesin din hanesine islam yazılırsa araştırmadan, olacağı buydu, bak bugün doğudaki kriptolu ermeniler kürdüm diyip dolanıyor ortalıkta, arşivler araştırılsın kim ermeni kim müslüman kim seyyid şerif soyundan geliyor çıksın ortaya,

yanıt0
yanıt0
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title