Haberler

Tuğçe Kazaz En Fena Kadın Oyuncu Seçildi

Güncelleme:

Online sinema dergisi Arka Pencere'nin bu yıl 7. kez düzenlediği Altın Kestane Ödülleri'nin sahipleri belli oldu.

Online sinema dergisi Arka Pencere'nin bu yıl 7. kez düzenlediği Altın Kestane Ödülleri'nin sahipleri belli oldu. 'Kod Adı: K.O.Z.' yılın en fena filmi seçilirken en fena kadın oyuncu ödülüne 'İçimde Akan Nehir'le Tuğçe Kazaz, en fena erkek oyuncu ödülüne ise 'Fatih'in Fedaisi Kara Murat'la Fatih Usta değer görüldü.

EN FENA KADIN OYUNCU: TUĞÇE KAZAZ

Hollywood'da yılın en kötülerine verilen Ahududu ödüllerinin Türkiye'deki muadili olan Altın Kestane Ödülleri, '2015'in En Fenaları' seçti. Online sinema dergisi Arka Pencere tarafından düzenlenen 7. Altın Kestane Ödülleri'nde yılın en fena filmi olarak 'Kod Adı: K.O.Z.' seçilirken 'İçimde Akan Nehir'le Tuğçe Kazaz en fena kadın oyuncu, 'Fatih'in Fedaisi Kara Murat'la ise Fatih Usta en fena erkek oyuncu ödülünü kazandı. Yılın en fena yönetmeni 'Fatih'in Fedaisi Kara Murat'la Aytekin Birkon olurken Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a ise 'Sahte Emek Sineması'ndaki pozları' nedeniyle Altın Çıngırak Ödülü verildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tuğçe Kazaz Kara Murat Magazin Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (8)

asiltürk:

en çabuk din degiştiren ödülüde ona verilsin

17
0
yanıtYanıtla
Taratör:

Hakkaten yaptıklarıyla fiziğiyle sarışın bir afet, çok fena kadın

6
2
yanıtYanıtla
Ayse:

Müslüman kardeşim

3
2
yanıtYanıtla
yok kutup ayısı:

tamda ona layık diyecem ama benca az olmuş ne bileyim en azından deniz kestanesi ödülü olsa daha iyi olurdu filmin jeneriğine bile 10 saniye dayandım. . .

5
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Bence akıllı ve cesur bir bayan. Siyasete girmeli. Siyasi fikirlerini cesurca açıklıyor. Ülkesi için laf değil iş proje üreten en çok çalışan partiyi destekliyor diye suçlu ilan edildi. Neden? Çağdaş sanatçı kompleksleri. Kadını dinsel motife (Hiristiyasan/Müslüman) sarıp sarmaladılar, dışladılar. Sanatçı olmak illa sizin fikirlerinizle aynı ama dinsiz olmak mı demektir? Eee sorun ne? İstediğiniz kadar karalayın cesur bir çocuk, susturamazsınız. Ayrıca buna millet karar verir siz değil.

3
1
yanıtYanıtla
hadilan:

bir navruz bir tuğçe atın bunları denizlere diyecen deniz kirliliği

3
0
yanıtYanıtla
Limon:

Fena,kötunun kibarcasimi?

2
0
yanıtYanıtla
ref:

tuğce kazazın yanındaki ayna grubunun solisti değilmi?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title