Haberler

Tuğba Ekinci'nin Tatlıses İçin "Sakat" Kelimesini Kullanması Çılgın Sedat'ı Çıldırttı

Güncelleme:

Konuk olduğu programda İbrahim Tatlıses için "sakat" kelimesini kullanan Tuğba Ekinci'yi topa tutan Çılgın Sedat, "Ne kadar terbiyesiz, hadsiz, saygısız bir insansın" dedi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Tuba Ekinci'nin İbrahim Tatlıses için kullandığı "Sakat" ifadesi Çılgın Sedat'ı kızdırdı.

HAKKINDAKİ ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Geçtiğimiz günlerde vermiş olduğu bir röportajda "Kadınlar yüz vermese hiçbir Türk erkeği taciz etmez" ifadelerini kullanan Tuba Ekinci, bu sabah Söylemezsem Olmaz programına katılarak hakkındaki eleştirilere yanıt verdi.

TATLISES İÇİN "SAKAT" İFADESİNİ KULLANDI

Açıklamaları esnasında İbo Show'a katıldığı dönemde İbrahim Tatlıses ile arasındaki diyaloğun düzmece olduğunu belirten Ekinci, Tatlıses için "Sakat" ifadesini kullandı.

ÇILGIN SEDAT ÇOK KIZDI

Ekinci'nin ardından engelli çocuk babası Çılgın Sedat da canlı yayına bağlandı ve Tuğba Ekinci'ye ağzına geleni söyledi. Ekinci için "Terbiyesiz, saygısız, hadsiz" ifadelerini kullanan Çılgın Sedat, "Tuba Hanım konuşmayı bilmiyor. Ne kadar terbiyesizsin sen. Böyle aşağılık konuşmalar yapamazsın. Ne kadar saygısız, hadsiz bir insansın. Sakat kelimesini kullanamazsın. Herkesten, hepimizden özür dilemek zorundasın. Haddini bil, terbiyeni takın ve ahlaksızca konuşmalar yapma" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Tuğba Ekinci Tuba Ekinci Beyaz TV Magazin Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (80)

akınçı:

EY TUBA ATALAR DEMİŞKİ BÜYÜK KONUŞAÇAĞINA BÜYÜK LOKMA YE düşmez kalkmaz YÜCE ALLAHTIR insanın başına negeleçeyi belli olmaz kimse şöhretine makamına parasına varına variyetine güvenmesin buçihan ne firavunlar gördü önemli olan YUSUF olabilmektir . . . . .

945
1
yanıtYanıtla
Sencer:

Bir organın işlevi yoksa adina ne denirse densin. Allahin verdiğine tevekkül edeceksin. Kelime sakat olur, özürlü olur, engelli olur umurunda olmayacak.

658
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tugba yolunu yapıyor gündemde kalma çabaları

509
1
yanıtYanıtla
Leyla:

Son cirpinislari

yanıt156
yanıt1
Mert:

engelli diyeceksin. . sakat veya özürlü yanlış kelimeler. . burada boş boş yorum yapanlarında bir yakını engelli olsaydı onlarda duyarlı olurdu bu konuda. . tabi ateş sadece düştüğü yeri yakıyor. . duyarsız insanlardan fazla duyarlılık beklememek lazım. .

495
2
yanıtYanıtla
angaralı:

Allah tan sen çok terbiyeli konuşmussun utanmaz herif utanmasan ana avrat küfür edeceksin

484
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

herkes kendi açısından gündem olamyı başarıyor bravo vallahi :) her ne olursa olsun bizde yiyior ve yorum yapıp gündweme getiriyoruz hepsini :)

264
0
yanıtYanıtla
hasan:

sende herşeyi üstüne alınıp durma sedat, tamam kadında iş yok da sanane be, ayrıca bu durumun diğer adı sakattır, ne var bunda, özürlü-sakat hepsi aynı, aşşağılanmış hissetmek niye, Allah böyle yaratmış, aşşağılayan utansın, sende herşeyi üstüne alma, sıktın artık.

246
2
yanıtYanıtla
baba vanga:

Sedat bırak artık reklam yapmayı konunun seninle hic bir alakası yok

240
0
yanıtYanıtla
Antalyalii:

La mallar adamin cocugu engelli ondan kizmis ne kadar malsiniz yaa

197
3
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title