Haberler

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı'nda ilk kez izleyici karşısına çıktı

Güncelleme:

Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Sefirin Kızı'nın oyuncu kadrosuna dahil olan Tuba Büyüküstün, ilk kez izleyiciyle buluştu. Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Engin Akyürek ile Büyüküstün'ün ilk karşılaşma anı izleyiciyle paylaşıldı.

Sefirin Kızı dizisine geçtiğimiz hafta dahil olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı ilk tanıtım yayınlandı.

NESLİHAN ATAGÜL, SAĞLIK PROBLEMLERİ NEDENİYLE DİZİYE VEDA ETMİŞTİ

Başrollerini Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Sefirin Kızı dizisinde geçtiğimiz hafta bir beklenmedik bir ayrılık yaşanmış ve başarılı oyuncu Neslihan Atagül sağlık sorunları nedeniyle diziye veda etmek zorunda kalmıştı.

İLK KARŞILAŞMA ANI

Daha önce Engin Akyürek ile aynı dizide rol alan Tuba Büyüküstün'ün Sefirin Kızı dizisine dahil olması büyük heyecan yarattı. Başarılı oyuncunun Sefirin Kızı dizisinde gözüktüğü ilk sahne de izleyicilerle paylaşıldı. Tanıtımda, Engin Akyürek ile Büyüküstün'ün ilk karşılaşma anı yayınlandı.

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı'nda ilk kez izleyici karşısına çıktı

DİZİDEN ALACAĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI

Öte yandan, Sefirin Kızı dizisinin yeni başrolü Büyüküstün'ün transfer için 3 milyon TL, bölüm başına da 200 bin TL alacağı iddia edildi.

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı'nda ilk kez izleyici karşısına çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Uraz Kaygılaroğlu Neslihan Atagül Tuba Büyüküstün Engin Akyürek Haberler

500

Yorumlar (11)

semra:

Benim aç yatan milletim böyle dizileri izler diziyle yatar diziyle kalkar bunlarda haftada 200 bini cebe indirir ülkennin ekonomisiyle bunların kazandıkları arasında daglar dağlar var Türkiyede her yerde böyle çalışanlar az alır amirse bir çalışanın 1 yılda kazandığını bir ayda alır müthiş dengesizlik var çalışan derken ilkokul mezunundan bahsetmiyorum üniversite mezunu insanlar sağlam meslekleri olan insanlar ve işi yapan asıl yapan insanlar

20
1
yanıtYanıtla
Adana:

Benim aç yatan milletim, kim bu millet merak ettim, Cafeler full çeken bir ülke, din model cep desen o da tamam, giyim kuşam, nerede bu açlar, aslında bu fakir edebiyat yapanlar sıkmaya başladı, bunu yazan ve yalilarda oturanlara ne demeli, veya Diğer ülkeler de sanatçı veya oyuncular asgari ücret alıyor da biz mi bilmiyoruz. Evet zorluk fakirlik çeken vatandaşlar elbette var, ama bunu abartan kesim neyin peşinde, bu neye benziyor biliyorsmunuz öğretmen olup ta iş bulamayan okumuşlara devlet sen öğretmen ol sana garanti iş mi var dedi ve sonra iş vermedi, yani okumadan evvel hangi sektörde iş bulabilirim kaç kişi araştırıyor acaba

yanıt0
yanıt1
Adana:

Aahh benim cafeleri dolduran,son model cep telefonu ile dolaşan aç vatandaşım,. ...

yanıt0
yanıt0
hak:

Ağlak Efeler dizisi.

5
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

dizinin adı sefirin kızı ama sefirin kızını oynayan dizide yok isminide değiştirsinler biraz absürt olmuş

3
0
yanıtYanıtla
Bilen var mı:

Bu kadın niye hiç gülmüyor??

2
1
yanıtYanıtla
ne:

ne olarak giricek diziye

2
0
yanıtYanıtla
....:

Çok saçma oldu. Yine Nare olarak girseydiya diziye.

1
0
yanıtYanıtla
Alamanyalı:

Süper

0
1
yanıtYanıtla
eee:

yani :D

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title