Haberler

TRT 1'in yeni dizisi Bir Sevdadır 'Bir Aile İstiyorum' izleyicisiyle buluştu

Güncelleme:

Yeşil ve Yasin'in hayatlarının kesişmesini konu alan Bir Sevdadır 'Bir Aile İstiyorum' dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Dizinin oyuncuları, yapımcı ve yönetmeniyle birlikte ilk bölüm izlemesine katıldılar.

TRT 1'in yeni dizisi Bir Sevdadır "Bir Aile İstiyorum", ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeşil ve Yasin'in hayatlarının kesişmesini konu alan dizinin ilk bölüm izlemesi gerçekleşti.

TRT 1'in etkileyici hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren, Yeşil'in çocuklarının geleceğini kurtarmak için yıllardır planladığı hayatının, ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı'nın hayatıyla kesişerek beklenmedik bir yola girmesini konu alan Bir Sevdadır "Bir Aile İstiyorum", ilk bölümüyle ekran yolcuğuna başladı. TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlenen dizinin ilk bölüm izlemesine, TRT Yönetimi, dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, yönetmen Günay Günaydın, dizinin başrol oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler ile Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Merve Şeyma Zengin katıldı.

İlk bölüm heyecanını yaşayan oyuncular, dizileriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dizide Yeşil karakterini canlandıran Sude Zülal Güler diziyle ilgili yaptığı açıklamada dizinin güçlü ve güzel bir senaryosu olduğunu belirterek, seyircide karşılık bulmasını ümit ettiklerini söyledi. Dizinin bir diğer başrol oyuncusu Feyyaz Şerifoğlu ise, "Çalışmalarımız yoğun oldu, ama şu an için istediğimiz gibi gidiyor. Ekip olarak çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum, bir aile ortamı var. Bundan dolayı çok mutluyum" dedi.

Oyuncu Sinan Tuzcu, dizinin bir yandan dramatik bir yandan da içinde komedi barındıran bir yapım olduğunu söyleyerek, "Seyircinin seveceği, bizim de çok severek çalıştığımız bir iş oldu" şeklinde konuştu. Güzel bir ekibin içinde olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Sinem Uslu ise senaryoyu okuduğu günden beri büyük bir mutluluk duyduğunu aktardı.

Dizide Tufan karakterini canlandıran Ekin Mert Daymaz uzun zamandır böyle bir karakter beklediğini ifade ederek, "Karakterim normalde oynadıklarımın çok dışında, o yüzden çok heyecanlıyım çok mutluyum" dedi. Oyuncu Merve Şeyma Zengin ise, "Dizimizin seyircimizde nasıl karşılık bulacağını çok merak ediyoruz. Herkesi izlemeye davet ederiz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Trt Televizyon Dizi Magazin Güncel Haberler

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Güldür Güldür'ün Bilal'i gözlerden uzak tuttuğu eşini paylaştı, yorum bombardımanına tuttular

Güldür Güldür'ün Bilal'i gözlerden uzak tuttuğu eşini paylaştı, yorum bombardımanına tuttular

Bakmadan Geçme

Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları! Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile mi yapılacak? Öğretmenlik atamaları nasıl yapılacak? 25 Temmuz hangi burç? 25 Temmuz'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Temmuz tarihi hangi burç olur? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi statta oynanacak? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nerede oynanıyor? BİNGÖL'DE DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA! Bingöl'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden neden ayrılıyor, sebebi ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 26 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 26 Mayıs Pazar hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi 26 Mayıs hangi burç? 26 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 26 Mayıs tarihi hangi burç olur? 26 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 26 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Köpeklerin uyutulması nasıl oluyor? Köpek uyutma yöntemi nedir? En kolay Schengen vizesi nasıl alınır? Schengen vizesi başvurusu ve gerekli belgeler
Türkiye'nin konuştuğu sapığın iyi hal indirimi almasına kadın hakimden itiraz: Pişmanlık emaresi gözlemlemedim

Türkiye'nin konuştuğu sapığın iyi hal indirimi almasına kadın hakimden itiraz: Pişmanlık emaresi gözlemlemedim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title