Haberler

Titanic filmininde Rose'un hayatını kurtaran ikonik tahta kapı, 718 bin dolara satıldı

Güncelleme:

Leonardo DiCaprio'nun oynadığı Jack karakterinin trajik sonunu belirleyen Titanic filminin ikonik kapısı, Teksas merkezli Heritage Auctions tarafından düzenlenen bir etkinlikte 718 bin dolara satıldı.

Titanic filminde jack'ın hayatını kurtaran ikonik kapı bir müzayede de satışa çıkarıldı. 718 bin dolara satılan kapı, Harrison Ford'un Indiana Jones karakterinin kullandığı kırbaç ve Jack Nicholson'ın Cinnet filmindeki baltası gibi diğer ikonik objelerden sonra en yüksek fiyata alıcı bulan ürün oldu.

KAPI TARTIŞMA KONUSU OLMUŞTU

Ayrıca, filmin final sahnesinde Kate Winslet'in giydiği şifon elbise de 125 bin dolara satıldı. Yıllar boyunca, Jack'in donarak ölmesini önleyebilecek kapıya hem Jack'in hem de Rose'un sığıp sığamayacağı tartışma konusu olmuştu. Geçen yıl, filmin 25. yıldönümünde yönetmen James Cameron'ın bilim insanları ve dublörlerden oluşan bir ekip tarafından yapılan testler sonucunda, her ikisinin de kapının üzerine sığabileceği sonucuna varılmıştı.

Titanic filmininde Rose'un hayatını kurtaran ikonik tahta kapı, 718 bin dolara satıldı

FARKLI ÜRÜNLER SATIŞA ÇIKTI

Müzayede de alıcı bulan diğer objeler arasında Harrison Ford'un kullandığı kırbaç (525 bin dolar), Tobey Maguire'ın "Örümcek Adam 3" filmindeki siyah kostümü (125 bin dolar) ve Wayne Knight'ın "Jurassic Park" filminde dinozor embriyolarını kaçırmak için kullandığı tıraş kremi kutusu (250 bin dolar) yer alıyor.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Magazin

Leonardo Dicaprio Teksas Sinema Magazin Kültür Sanat Dünya Haberler

500

Yorumlar (4)

VATANDAŞ:

Bir tarafta Dünyada çocuklar açlıktan ölsün diğer tarafta filmdeki tahta kapı bilmem kaç milyon Türk lirasına bedel para verenler olsun... Ve dünyada adalet olsun... Öyle mi... Bir gün gelecek gerçek adalet tüm dünyada var olacak ama işte o zaman zalimlerin yeri cehennem olacak

40
6
yanıtYanıtla
Carsambali:

O kapinin ustune 5 kisilik aile ciksa yine batmazdi..Harcadiniz Jack abimizi..

28
0
yanıtYanıtla
Spectrum:

Ama o zamanda kimse ağlamazdı

yanıt12
yanıt0
Yorumcu Davut :

ulan her iki yorumda bu kadar mı doru olur 3

yanıt4
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title