Haberler

Teoman'dan Sürpriz Evlilik Kararı

Güncelleme:

Müziği bırakma kararı aldıktan sonra müziğe geri dönen Teoman, hayatında yeni bir sayfa daha açmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl müziği bırakma kararıyla rock dünyasını şaşırtan sonra da tekrar müziğe dönme kararı alan Teoman, hayatında yeni bir sayfa daha açmaya hazırlanıyor.

Ünlü rock'çı, sevgilisi Ayşe Kaya'yla evlenme kararı aldı. Hazırlıklara başlayan çift, yaza doğru nikah masasına oturmayı planlıyor. Teoman ve Ayşe Kaya, 2005 yılında Amerika'da evlendikleri iddiasıyla gündeme gelmişti.

Notre Dame de Sion Lisesi'nde okuyan Ayşe Kaya, Teoman gibi Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunu. New York'taki School of Visual Arts ve International Center of Photography'de Hikaye konusunda eğitim alan Kaya, Türkiye'ye dönüşünün ardından düğün ve doğum fotoğrafçılığı yapmaya başladı.

MÜZİĞE SÜRPRİZ BİR KARARLA GERİ DÖNMÜŞTÜ

Teoman müziğe dönüş kararını şöyle duyurmuştu:

"Arkadaşlar, geçen sene sizlere müziği bıraktığımı bildirmiştim. Şimdi ise, sahneye geri dönme kararımı bildiriyorum. Bıktığımı, daha uzun yıllar yapmak istemeyeceğimi düşünüyordum ama yanılmışım. Canım sahneye çıkmak istiyor. Üretim konusuna gelince; kendimi biraz serbest bırakmayı düşünüyorum. Yani sahneye dönüyorum ama şarkı yazma konusunda kendimi zorlamak istemiyorum. İleride, eski şarkılarımın başarısını yakalayan ya da aşan şarkılar yazarsam, sizlerle bir şekilde paylaşırım. Az sayıda, özenli konserler vereceğim. Ne zaman , Nerede, nasıl konserler olacak bunlar, tam olarak henüz bilmiyorum ama verdiğim kararı sizlerle paylaşmak istedim. Sevgiler"

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Ayşe Kaya Teoman Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title