Haberler

Suudi Arabistan'ı Fethetmeye Hazırlanıyor

Hazır giyim markası BNG'nin tasarımları, yurt dışında 150 farklı butikte satılıyor.

Milano Moda Haftası'nda koleksiyonlarını tanıtan ilk ve tek Türk markası olan BNG, dünyanın dört bir yanında 150 butikte tasarımlarını modaseverlerle buluşturuyor. Marka, son olarak önümüzdeki Şubat ve Mayıs aylarında Riyad'da iki mağaza açmaya hazırlanıyor. BNG tasarımlarının arkasındaki isim Nilgün Gülen ile moda yolculuğunu konuştuk:

İlk mağazamızı Tünel'de açtık. Ancak ondan önce tasarımlarımızı yurt dışındaki butiklerde satışa sunmuştuk.

BNG, Milano Moda Haftası'na kabul edilen ilk ve tek Türk markası. 2009-2010 sonbaharkış defilemizi Tuğçe Kazaz'ın başmankenliğinde çok özel bir sunumla gerçekleştirdik.

BİRAZ ARA VERDİK

Gerek yurt dışı butiklerinde yer alma durumu, gerek üst üste gelen mağaza projeleri, gerekse şu anda Hasköy'de yer alan tarihi bir eser niteliğindeki atölyemizin renovasyon sürecinden dolayı Milano Moda Haftası'na katılmaya biraz ara verdik.

Şu an Türkiye'de 13 mağazamız, bir de outlet mağazamız var. 2013'le beraber Türkiye'de bulunan mağazalarımıza yoğunlaştığımız için tasarımlarımızın yüzde 50'sini yurt içinde, yüzde 50'sini yurt dışında satıyoruz. Yurt dışında 150 farklı butikte tasarımlarımız satılıyor.

Önümüzdeki Şubat ve Mayıs aylarında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da iki BNG mağazası açmaya hazırlanıyoruz. Biri Al Negoud Mall Unde, diğeri de Kempinski Burj Rafal Boulevard'da açılacak. Bir yandan da Dubai'de mağaza açmayı planlıyoruz.

Nebahat Çehre, Arzum Onan, Sıla ve Deniz Türkali gibi değerli isimlerin tasarımlarımı giymesi ve beğenmesi, gurur duymama sebep oluyor.

Her sezon gardırobuna mutlaka 20-30 parça BNG tasarımı ekleyerek mağazadan ayrılan sadık bir müşteri kitlemiz var. Müşterilerimizle sadece gerçekleştirdiğimiz defilelerde buluşmuyor, özellikle belli dönemlerde çay saatlerinde bir araya gelerek tasarımlarım hakkında fikir alışverişinde bulunmaya çalışıyoruz.

Markanın yaratıcı kısmında ben yer alıyorum. Eşim Bülent Gülen'in geçmişteki sektör tecrübesi, markamızın gelişmesinde büyük rol oynadı.

ÇAPRAZ GÖĞÜS DEKOLTESİ ÇOK MODA

Dekoltenin her türlüsünü giymek cesaret ister ama son birkaç aydır Hollywood yıldızlarının denediği bir dekolte var ki, bunun için gerçekten de kendinize güvenmeniz gerekiyor. Göğüs dekoltesinin her türlüsünü deneyen yıldızlar, sonunda çapraz göğüs dekoltesine kadar geldi. Bu modayı deneyen isimlerin başında, Hollywood'un en seksi kadınlarının geldiğini eklememize gerek yok sanırım... Bu dekolteyi taşıyabilmek için hem sıkı bir karna, hem de formda göğüslere ihtiyacınız var.

ŞEHİR HARİTALARI HER YERDE

Son dönemin en parlak ismi Christopher Bailey, Burberrry Prorsum için hazırladığı 2014 erkek koleksiyonunu hafta içinde Londra'da tanıttı. Koleksiyonda; Londra haritasının, ceketlerden fularlara kadar birçok parçada kullanılması dikkatlerden kaçmadı.

EN HAVALI ÇANTA

Plexyglass çantalar popüleritesini sürdürüyor. Chanel'in parfüm şişesi şeklindeki plexyglass çantaları da son dönemin en popüler parçalarından. Rihanna da bu popüler çantayı gardırobuna katmakta gecikmemiş, hatta bir taneyle yetinmeyip iki tane birden almış.

EN POPÜLER KAZAK

Kışın kazak giymek sıkıcıdır diye düşünenler, kendinden gömlek yakası ve kravat desenli bu kazağı görmemiş olabilir! Hollywood'un birçok ismi, Olic+Olivia marka bu kazağı dolaplarına çoktan ekledi bile. Kazağı şık bir davette sezon modasına uygun bir deri etekle giyen Nicky Hilton, esas önemlisinin doğru kombin yapabilmek olduğunu herkese gösterdi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Suudi Arabistan Nilgün Gülen Riyad Moda Magazin Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title