Haberler

Survivor'un Tescilli Şampiyonu Turabi, The Challenge'da Finale Kaldı

Güncelleme:

Survivor'un tescilli şampiyonu Turabi, Amerika'da katıldığı dünyanın en zor yarışması olarak bilinen 'The Challenge'da finale kaldı.

2 kez Survivor şampiyonluğu yaşayan 'Turbo' lakaplı Turabi Çamkıran, ABD'de ilgiyle takip edilen The Challenge yarışmasında finale adını yazdırdı.

"UMARIM SİZİ GURURLANDIRIRIM"

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Turabi, "Büyük zafer için tek bir adım kaldı. Umarım sizi gururlandırırım" ifadelerini kullandı.

Survivor'un Tescilli Şampiyonu Turabi, The Challenge'da Finale Kaldı

"ELİMDEN GELENİ YAPTIM"

"Hırsımla, emeğimle, hakkımla, alnımın teriyle, bileğimin gücüyle ve omzumda Türk bayrağı ile finaldeyim" diyen Turabi, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için elinden geleni yaptığını söyledi.

Survivor'un Tescilli Şampiyonu Turabi, The Challenge'da Finale Kaldı

"BÜYÜK ZAFER İÇİN TEK BİR ADIM"

Turabi, "Her zamanki gibi finali garantiledim. Büyük zafer için tek bir adım kaldı. Umarım sizi gururlandırırım. Bu başarıyı ve 1 milyon doları Türkiye'ye getiririm"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Turabi Çamkıran Turabi Haberler

500

Yorumlar (52)

asosyal:

Nedir lan yok türkiyeyi temsil falan filan. ben olsam kendimi temsil ederim. herşey de yok bayrak yok vatan. bu ne lan. Ben olsam sadece kendim için yarisirim. Vatan millet bana ne. komplexi li insanlar. Her koyun kendi bacağından asılır koçum. Vatan millet karın doyurmuyor. koçum turabi. parayı yanliz ye. boşver vatan millet hayalcileri.

9
43
yanıtYanıtla
TR VATANDAŞ:

PARAYI ZATEN ÜLKEYE DAĞITMIYOR ADAM. BURDA YAPTIKLARIYLA GURUR DUYDUK OLAY BU. TIPKI SENİN BÖYLE KONUŞTUĞUNDAN DUYDUĞUMUZ NEFRET GİBİ.

yanıt0
yanıt0
kıng:

vatansız bayraksız ne oldugu bellı olmayan bırısısın bu yuzden de anca gelıp buradan yazrsın baska da bırsey yapamazssın

yanıt1
yanıt1
MB:

BUNU GÖRÜNCE İNSANLIĞIMDAN UTANIYORUM

7
36
yanıtYanıtla
Yarcan:

Turabi finale kaldıysa adem şampiyon olurdu demek.

16
26
yanıtYanıtla
NİL:

HELAL OLSUN SANA AZMİNDEN İNSANLIGINDAN VE BAYRAGIMIZI YURT DIŞINDA TEMSİL ETME AZMİNDEN DOLAYI

33
7
yanıtYanıtla
değilmi:

o bayrağı o taşıyor sana ne oluyur

yanıt9
yanıt4
CcC:

kim turabi mi türk bayrağini taşidi hahaha ulen elinden gelse yakar adam tam bir hdpli kendi kendinize sevinin durun özellikle bizim türkler buna seviniyr buna üzüldüm

yanıt9
yanıt33
CCC:

Yurt dışında taşıdıda sana bir yararı oldu mu ? kaç para girdi cebine kaç kayı boyu yol alabindin ? CVP VER!!! Milli gurur onur dersin şimdi . . .

yanıt0
yanıt1
bayrak hepimizin:

sayın ccc o bayragi sizden daha cçok saygı duyuyoruz seviyoruz siz bayraağı bile pis irkçi emellerinize kulanıyorsunuz yaptığınız işler meydanda

yanıt4
yanıt2
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title