Haberler

Survivor'da hangi yarışmacı ne kadar ücret alacak? Listenin başında Berdan Mardini var

Güncelleme:

Yeni sezona bomba gibi giriş yapan Survivor 2023'ün merakla beklenen yeni sezon fragmanı Acun Ilıcalı'nın geleneksel hale gelen girişiyle birlikte başladı. Peki zor şartlarda mücadele eden yarışmacılar haftalık ne kadar ücret alıyor? İşte herkesin merak ettiği sorunun cevabı...

Merakla beklenen Survivor yeni sezonu başladı. İlk olarak 6 fenomenin, Acun Ilıcalı tarafından hangi takıma gideceği açıklandı. Böylece iki takımın son hali netleşti. İki takım belli olduktan sonra yarışmacılar baraka ödülü için mücadele etti.

YARIŞMADA BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Baraka ve Survivor kiti mavi takıma gitti. Ödül ve dokunulmazlık oyunları puzzle ile başladı. 2023 Survivor'da ilk kez uygulanan akıl oyunları yarışmanın birinci gününde parkurda görüldü.

Survivor'da hangi yarışmacı ne kadar ücret alacak? Listenin başında Berdan Mardini var

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor 2023'ün ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada salı akşamı bir eleme olacağını duyurdu. Ünlüler bir aday çıkarmak zorunda kaldı. Birbirinden değerli isimlerin yer aldığı yarışmada yarışacak ünlülerin ne kadar alacağı da belli oldu.

Yarışmacıların haftalık alacağı ücretler şu şekilde;

  • ZEYNEP ALKAN - 30 BİN TL
  • SEÇKİN PİRİLER - 30 BİN TL
  • BARIŞ TELLİ - 30 BİN TL
  • ALPER RENDE - 45 BİN TL
  • HALİL İBRAHİM GÖKER - 45 BİN TL
  • ELANUR - 45 BİN TL
  • CHABY HAN - 45 BİN TL
  • KÜRŞAT JUAN - 45 BİN TL
  • MURAT EKEN - 50 BİN TL
  • ÜMİT ERDİM - 60 BİN TL
  • YUSUF GÜNEY - 95 BİN 600 TL
  • BERDAN MARDİNİ - 180 BİN TL
Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berdan Mardini Survivor 2023 Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (16)

Serkan beşyüz:

DÜZMECE VE REYTİN AMAÇLI GEREKSİZ BİR YAPIM

238
9
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

Dokunulmazlık sembolünün şeytan figürü olduğunu gördükten sonra TV 8 'i kanal listesinden sildim

144
36
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

şu rezalete bakın. bi dünya işe yaramaz başta şu mardini, dünya kadar para kazansın. hoplaya zıplaya hem de. bir dünya namusuyla para kazanmaya çalışan insan da kıt kanaat geçinsin.

169
8
yanıtYanıtla
gngr xxx:

Bu sene tam çöp kadro berdana 5000 vermem. Daha doğrusu hiç birine o parayı vermem nokta

85
7
yanıtYanıtla
Özgür Köksal:

Mardini 'nin TAYT' ını parçalarlar orada

65
22
yanıtYanıtla
Aslan Arçok:

Gereksiz insanların ulkeye bi yararı dokunmayan insanların sırf çıkar için yaptığı bi tiyatrodan başka bisey değil insanlar burda kıt kanat bide üstüne para alıyor o paraları bi durumu olmayana vermeyi düşünmezler ama ??

83
3
yanıtYanıtla
Mehmet Kahraman:

garibanlar heyecan vermiyordur çoğu heyecan peşinde allah rızası için toplamaya çalışsan kimse gelsez

yanıt7
yanıt0
Fatoş Güzel:

Ne biliyorsunuz adamlar belki hayır kurumuna başlayacaklar şehit ailelerine lösemi çocukları kimsesiz çocuklara yaşlılar derneğine hayvan sever derneği belki bunların birini bağış yaparlar

13
61
yanıtYanıtla
Orhan Demiral:

Parayı veren siz saf adamlar.ya bu çocukların bile bakmayacağı şey

48
7
yanıtYanıtla
Reşat Kurşun:

Parayı acun degıl izleyiciler veriyor bunu idrak edemediniz miii

yanıt68
yanıt6
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title