Haberler

Survivor'da Adaya Veda Eden İsim Birsen Bekgöz Oldu

Güncelleme:

Survivor'da bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımına veda eden isim Birsen Bekgöz oldu.

Cumartesi ve Pazar günleri oynanan dokunulmazlık oyunları Gönüllüler takımının yarışmacılarını ada konseyine çıkarmıştı. Bir önceki bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyinde dört ismi belirledi.

DÖRT ADAY ÇIKARTTILAR

Takım arasında yapılan oylama sonucu birinci aday Yağmur çıkarken, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Hilmi Cem ikinci eleme adayı olarak Birsen'in ismini söyledi. İkinci ada konseyinde de Nagihan ve Damla diğer eleme adayları seçildi. Dün yapılan SMS oylaması sonucu elenen isim belli oldu.

Survivor'da Adaya Veda Eden İsim Birsen Bekgöz Oldu

ADAYA VEDA EDEN İSİM BİRSEN OLDU

Yapılan halk oylaması sonrası en az oyu alan Birsen Bekgöz, finale sayılı günler kala adaya ve hayallerine veda etti.

BİRSEN BEKGÖZ KİMDİR?

Almanya'nın Berlin şehrinde doğan ancak aslen Ankaralı olan Birsen Bekgöz, 18 Ekim 1980 tarihinde doğdu. Enka'nın kısa mesafe koşucularından olan Birsen Bekgöz, lisansını Kıbrıs'ta bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde tamamladı. Türkiye'nin milli koşucularından biri olan Birsen Bekgöz, üç Türkiye rekorunun sahibi. Kariyeri boyunca birçok kez Türkiye Şampiyonluğu yaşayan Bekgöz, 200 metrede 2004 ve 2005, 400 metre engellide 2004, 2006, 2010 ve 2013 yıllarında zirvede yer alan isim oldu. 2004 yılında Cezmi Or Kupası'nda 400 metre engellide altın madalya kazanan yarışmacı, İspanya'nın Almeria kentinde 2005 yılında düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda 200 metre, 400 metre engelli, 4x100 metre bayrak koşusu ve 4x400 metre bayrak koşusu dallarında yarıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hilmi Cem Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (27)

CANSU:

CHP LİLER DEFOLUN GİDİN ÜLKEMİZDEN, KENDİNİZE ÖYLE Bİ ÜLKE BULUN Kİ ÇÖP DAĞLARI, YAĞ EKMEK KUYRUĞU, AHIR KOKAN ESKİ OTOBÜSLER, DOLUP TAŞAN PİSLİK İÇİNDE HASTANELER, YÜZÜNE BAKMAYAN MEMUR ÇALIŞANLAR, AÇLIKTAN NEFESİNİZ KOKSUN ÖYLE Bİ ÜLKE BULUN KENDİNİZE

20
36
yanıtYanıtla
objektif:

sen ya trolsun ya da malsın sana mı kalmış chp''lilerin gitmesi sen önce kendi çöplüğüne git. Bu ülkede AK parti insanı da chp insanı da yada diğer parti insanları da bu ülkenin insanıdır. Eğer çok istiyorsan sen gidebilirsin.

yanıt7
yanıt1
Vatandaş:

Bu Ülke seninmi? sen ve senin gibiler olduğu icin bugün TC bu hale geldi CAHIL MAHLUK

yanıt4
yanıt1
ISRAILLI:

dolar 5 tl olsun, doktora ogretmene dayak olsun, okullarda sigara uyusturucu kullanilsin, aksama kadar yatan torpilli memurlar olsun bunlar mi olsun Cansu Bey ?

yanıt13
yanıt3
Ayran Maiden:

chp liler gitse açlıktan olursunuz 2 hafta yaşayamazsınız ki

yanıt5
yanıt8
vatandaş:

turabi gene birinci olur konuşmaları çok mükemmel ve mantıklı konuşuyor

0
16
yanıtYanıtla
corci:

Birsenin gitmesine üzüldüm lakin ülkenin durumuna daha çok üzülüyorum.

9
1
yanıtYanıtla
KIZGIN:

yağmur varken niye birsen gidiyor

5
4
yanıtYanıtla
ABDURRAHMAN TIRİŞKA:

YAĞMUR DAHA GÜZEL KIZ ONUN İÇİN. BEN YARIŞMACININ GÜZELİNİ SEYREDER VE SEVERİM

yanıt2
yanıt0
SAMET:

oy potasiyesi :))))

yanıt0
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title