Haberler

Songül Öden Dördüncü Kez Burnunu Yaptırdı

Güncelleme:

Yeni dizisi 'Serçe Sarayı' yakında seyirciyle buluşacak olan Songül Öden'in geçen aylarda dördüncü kez burnunu düzelttirdiği ortaya çıktı.

10 yıl önce Devlet Tiyatrosu oyuncusuyken İrfan Şahin tarafından keşfedilen Öden, ilk dizisi Gümüş'ten beri her yeni projesi öncesi burnuna estetik yaptırıyor.

BURNUNUN UCUNU KÜÇÜLTTÜRDÜ

Öden son operasyonda burnunun ucunu küçülttürdü.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İrfan Şahin Gümüş Magazin Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (24)

TEZGAHTAR YAŞAR:

bu kadın için evimi barkmı satar ailemi anamı babamı kapıya atarım

4
41
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

bu karı için çolugumu cocugumu feda ederim hanımı babasının evine postalarım

2
30
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

burnuna secde ederim yavrum

4
16
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

bunların burunlarıyla alıp veremedikleri ne acaba yarın amansız bir hastalık çıksa o burnunda bakalım o doktorlar burnu düzeltebileceklermi ne şükürsüz kullarsınız ya sizde müslümansınız sizide bir yaradan var hesap gününde sizde hesaba çekileceksiniz niçin bu kadar kendinizi başkalarına beğwndirmek onları mutlu etmek ihtiyacı hissediyorsunuz bir bakın gözü kulağı eli ayağı olmayan insanlara dünyayı versen bir organını yaratamazsın Allah şuur versin

18
1
yanıtYanıtla
fatma:

guzel başarılı kadin cok seviyouriz

5
14
yanıtYanıtla
IskenderunluMobil-IOS:

Güzel kadin Allah var

7
10
yanıtYanıtla
bunlar,genclerimize kötü örnektir...,..:

bu artist tayfasi, , , türk gencligini yoldan cikarip duruyor, , hic kimsenin sesi cikmiyor. . biz neden bu haldeyiz. . ?

12
5
yanıtYanıtla
bbMobil-ANDROID:

iyi karı

5
9
yanıtYanıtla
fay:

Bu başarılı aktris neden bu Dedikodular

5
8
yanıtYanıtla
hilaymobilWeb@haberler.com:

korkarım o burun bir gün kopacak :

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title