Haberler

Soner Olgun... 'BAZEN BU TOPLUMUN BİREYİ OLMAKTAN NEFRET EDİYORUM!'

Güncelleme:

Haberler.com'un YouTube kanalında Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan usta sanatçı Soner Olgun, kadına ve çocuğa şiddet başta olmak üzere birçok nedenden dolayı bazen toplumun bireyi olmaktan nefret ettiğini söyledi.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu sanatçı Soner Olgun oldu.

Popüler olmayı tercih etmediğini ve birçok nedenden dolayı aleme küstüğünü söyleyen Olgun, "Bazen bu toplumun bir bireyi olmaktan nefret ediyorum" itirafında bulundu.

Güçlü sesi ve şarkılarına rağmen popüler olmayı tercih etmediğini söyleyen Olgun, Popüler olmayı becerebilme işi bende yok. Hiçbir vasfı niteliği olmayan insanların popüler olması korkutuyor.

Sosyal medyanın gelişiminden dolayı artık hiçbir vasfı olmayan insan 5-10 milyon kişi tarafından takip edilebiliyor. Dinleyicim beni kaybetmiyor çok şükür" dedi.

Sanatçı Soner Olgun'dan çok konuşulacak itiraf: Bu toplumun bir bireyi olmaktan nefret ediyorum

Yıllardır yaşadığı ve gördüğü bazı durumlardan dolayı aleme küs olduğunu söyleyen Soner Olgun, sözlerine şöyle devam etti: "Yeni şarkım 'Alıştım' için çok güzel tepkiler aldım.

Şahane bir iş olduğunu düşünüyorum. Bir sürü nedenden dolayı aleme küsersin, kendinle barışman şarttır. Aleme küsmek için de çok gerekçem var.

Alemden çok umutluydum ama alemden bir umut çıkmadı. Onlara küstüm sonra da kendi adama çekildim."

"Sevgide eksiğiz, ilişkide eksiğiz, hala kadın öldürüyoruz, dövüyoruz, hala çocuk dövüyoruz. Bunlar beni aleme küstürecek nedenler. Hayvanlara eziyet ediyoruz hatta öldürüyoruz.

Bazen bu toplumun bir bireyi olmaktan nefret ediyorum. Hiçbir şey yapamamanın çaresizliğinden dolayı küstüm. Bir insanın en büyük ızdırabıdır. Bir sürü olumsuz şey var ve ben engelleyecek bir şey yapamıyorum.

Çaresiz kalıyorum, çok kırıcı bir şeydir. Bu yüzden dolayı süper güçlerimin olmasını çok isterdim. Hayatımda bir şifacı olmak iki de Süperman olmak istedim.

Şifacı olsaydım elimden geldiğince herkes sağlık konusunda yardımcı olmak isterdim. Çok insan çaresizlik için ölüp gidiyor ya da sürünüyor."

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Gökay Kalaycıoğlu Soner Olgun YouTube Sosyal Medya Magazin Toplum Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title