Haberler

Simge'den Skandal İddia

Güncelleme:

Murat Kadıoğlu'nu terk edip boşanma davası açan manken Simge Tertemiz, yeni bir iddia daha ortaya attı.

Hamile kaldıktan sonra evlendiği Murat Kadıoğlu'nu terk edip boşanma davası açan manken Simge Tertemiz, "Hayat devam ediyor, oğlum için çalışmak zorundayım" diyerek defileden defileye koşuyor.

Etiler'deki Tuluy Giyim'in önceki gün mağaza açılışında gerçekleşen mini defilede Elif Ece Uzun, eski manken ve şarkıcı Aylin Çoşkun'la birlikte podyuma çıktı.

Davetlilere, mağazanın yeni koleksiyonunu tanıtan Tertemiz, açtığı boşanma davasıyla ilgili olarak "Eşimle barışmamız söz konusu olamaz artık. O beni annemin gözleri önünde dövdü. Eve oğlunu görmeye gelince ben evden çıkıyorum. Çünkü onun yüzünü görmeye tahammül yok" diye konuştu.

2002 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında gelecek vadeden misyon ödülünü alması ile yıldızı parlayan güzel, 2004 yılında Best Model Of Turkey birinciliğini elde etti ve en son Boxer dergisi tarafından 2011'in en sexy kadını seçildi.

Simge Tertemiz ayrıca, Çılgın Dersane filminde Gamze rolünü üstlenmiştir. Ünlü manken aynı filmin devamı olan Çılgın Dersane Kampta filminde de rol almıştır.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Simge Tertemiz Elif Ece Uzun Kadıoğlu Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title