Haberler

Show TV'nin İddialı Dizisi Nöbet Ekranlara Veda Ediyor

Güncelleme:

Show TV'nin sezona iddialı başlayan askeri dizisi Nöbet, 8'inci bölümle ekranlara veda ediyor.

Yeni sezona iddialı bir şekilde başlayan Nöbet dizisinin yayın hayatı 8 bölüm sürdü. Dizi önümüzdeki haftalarda final bölümüyle ekranlara gelecek.

FİNAL KARARI ALINDI

Necati Şaşmaz'ın sahibi olduğu Pana Film'in Show TV için çektiği Nöbet dizisi için final kararı alındı. Başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal ve Deniz Bolışık'ın paylaştığı dizi 8. bölümde ekrana veda edecek.

Show TV'nin İddialı Dizisi Nöbet Ekranlara Veda Ediyor

GÜÇLÜ KADROSUYLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Pana Film'in patronu Necati Şaşmaz'ın Show TV için çektiği Nöbet dizisi için final kararı alındı. Birsen Altuntaş'ın özel haberine göre; geçen pazar 5. bölümüyle seyirciyle buluşan dizi, Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İpek Karapınar, Kürşat Alnıaçık ve İbrahim Kendirci'den oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çekiyordu.

Show TV'nin İddialı Dizisi Nöbet Ekranlara Veda Ediyor

8'İNCİ BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

Ancak; Savaşçı, Elimi Bırakma, Kardeş Çocukları ve Survivor gibi güçlü yapımlara reytinglerde beklentiyi karşılayamayan projenin 8. bölümü itibarıyla ekrana veda etmesine karar verildi. Antalya Elmalı'da çekilen dizi filme Genelkurmay da lojistik destek veriyordu.

Show TV'nin İddialı Dizisi Nöbet Ekranlara Veda Ediyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Necati Şaşmaz Pana Film Haberler

500

Yorumlar (26)

Muhendis:

Fasizmin sonu yok olustur cunku fasizim insanlik sucudur.

0
11
yanıtYanıtla
Samet Özdemir:

Çarpışma nöbetten düşük reyting alıyor onu bitirmiyor nöbeti bitiriyor bence haksızlık oldu böyle kaliteli bi dizi bitmemeliydi günü değiştirilebilirdi bu hem oyunculara haksızlık hem de izleyenlere

10
0
yanıtYanıtla
Manyak ya:

Sacma sapan programlar diziler hat safhada ve reytin uzerine reyting aliyor, bizim millet hala uyuyor ve gercekleri gormemesizlikten geliyor yazik.

6
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Mühendis. Senin gibilerden çok çektik be. Vatanını sevmeyen, hep eleştiren, mutlu olmayan, gölgesi ile kavga eden zihniyetten çok çektik.

5
0
yanıtYanıtla
kral:

BİTMEMELİ

3
2
yanıtYanıtla
sefa:

dizi iyiydi izliyordum ne oldu şimdi ya

5
0
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

Yurdaer OKUR hiç bu role yakışmadı, adamın tipi 50 gösteriyor sen onu tut başrol asker yap. Bir de millete artık asker dizilerinden bıkkınlık geldi. Polisiye dizilerinde tüm gerçeklikler mevcut. Vatan severlik de mesleğine ihanet de. Ama Maşallah asker dizileri hep Vatan sevdasıyla dolu, hep gaz hep gaz, yürüyüş başka, asalet başka, kahramanlık başta. Dizilerde hepsi mevcut. Bırakın artık böyle dizileri artık sarmıyor izleyiciyi.

3
2
yanıtYanıtla
nusaybin:

bence hendek kazıp seni içine atsınlar

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

Kurtlar Vadisini bekliyoruz Necati Bey

1
3
yanıtYanıtla
anti fa$ist yurttaş:

ne mide varmış sizdede be arkadaş

yanıt5
yanıt0
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title