Haberler

Sezer İnanoğlu, 3. Kez Nikah Masasına Oturdu

Güncelleme:

Kısa süre önce uyuşturucu ve silah kaçakçılığı suçundan aranan 70'li yılların çocuk yıldızı, terapist sevgilisi ile nikah masasına oturdu.

Senaryolara taş çıkartan bir hayat süren Sezer İnanoğlu, üçüncü kez nikah masasına oturdu.

UYUŞTURUCU VE SİLAH KAÇAKÇILIĞI YAPTI

Sezer İnanoğlu, 70'li yıllarda Türk sinemasının çocuk yıldızıydı. Yapımcı babası Berker İnanoğlu'nun pek çok filminde rol oynadı. Ancak küçük yaşta sahip olduğu şöhreti kaldıramadı ve hızla suç dünyasına sürüklendi. Bir süre sonra da uyuşturucu ve silah kaçakçılığı suçundan aranmaya başladı.

FIRTINALI İLİŞKİLER

24 Ocak 2007'de Yedikule'de kendisini takip eden polislerle girdiği silahlı çatışmaya sonrası Şile'de yakalandı. Bir süre cezaevinde yattı.

1996 yılında evlendiği ilk eşi sunucu Nil Pınar İnanoğlu, bir yıl sonra tabancayla intihar etti. İnanoğlu, 2007 yılında cezaevindeyken Mehtap Meral Kaykasoğlu ile evlendi. Çiftin 2009 yılında dünyaya gelen Arzum Ayşe isimli kız çocukları doğuştan görmüyordu. Çift, 2,5 yıl sonra boşandı.

İLK FOTOĞRAFLARINI ARKADAŞLARI YAYINLADI

Uzun süredir gözlerden uzak bir hayat süren İnanoğlu 30 Temmuz tarihinde spritüel yaşam terapisti sevgilisi Zeynep ile nikah masasına oturdu. Çiftin ilk fotoğrafları da yakın arkadaşları Gökçen Paprika'nın katıldığı nikah yemeğinde ortaya çıktı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berker İnanoğlu Sezer İnanoğlu Magazin Haberler

Fuhuş operasyonuna damga vuran kare! Yakalanan 11 şüpheliden en çok o dikkat çekti

Fuhuş operasyonuna damga vuran kare! Yakalanan 11 şüpheliden en çok o dikkat çekti

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! İçmeler Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 7 Haziran günün maçları nereden izlenir? 8 Haziran Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'i kim kazandı? Yemekteyiz programında 75.000 TL'lik ödülü kim aldı? Kızılcık Şerbeti sezon finali bölüm izle! Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Kınalıada plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Marmaris Cennet Adası Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi ve en güzel plajları! Baby Reindeer'ın gerçek Martha'sı Fiona Harvey Netflix'e neden dava açtı? KIDEM TAZMİNATI TAVAN TUTARI NE KADAR? Kıdem tazminatı tavan kaç TL, tutar değişecek mi? Emekliler dikkat! ZORUNLU AFET SİGORTASI NEDİR, NASIL YAPILIR? Mehmet Şimşek ne açıkladı, ne dedi? Turunç Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede?
Çin'in en yüksek şelalesi sahte çıktı! Şimdiye kadar boruyla su vermişler

Çin'in en yüksek şelalesi sahte çıktı! Şimdiye kadar boruyla su vermişler

500

Yorumlar (33)

bug:

bizim sezercik olmuş karamürselli deli hamdi . . .

31
0
yanıtYanıtla
aaa:

millet 3-5 evleniyor, bende daha tık yok. . Hakkımı yemeyin.

20
3
yanıtYanıtla
K R G L:

KUCUKKEN SIMARTILAN COCUKLARIN SONU MAALLESEF BOYLE BOSLUK OLUYOR

21
1
yanıtYanıtla
konyali:

Oha lan nolmus buna

21
1
yanıtYanıtla
bug:

erol taş şarabı fazla dikti bunun kafaya ondan bu halde simdi . . .

21
1
yanıtYanıtla
..........................:

tosun cuk olmuş. . . .

16
0
yanıtYanıtla
baba:

binecem üstüne vuracam kırbaçı hhhaaaaaaaaaaaaaa

10
5
yanıtYanıtla
zaza:

ben hemen kilo almalıyım kilolu erkekler güzel kızları götürüyor :)

13
0
yanıtYanıtla
türk:

neden haber yapıyonuz bu adamı

8
4
yanıtYanıtla
ARZU:

keşke benimle evlenseydi bayılıyorum bu adama

4
8
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title