Haberler

Sertab Erener'in Adı Aşk Dedikodularına Karıştı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı, Can Bonomo'nun gitaristi Emre Kula'yla aralarındaki aşk söylentisi için, "Böyle bir şey yok, şu an işimle meşgulüm" dedi.

Geçen ekimde Demir Demirkan'la 18 yıllık beraberliklerini noktalayan Sertab Erener'in yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor.

HERKESTEN SAKLIYORLAR

Demirkan'ın, ayrıldıktan hemen sonra lise aşkı Seda İnce'yle aşk yaşamasının ardından, Erener'in de Can Bonomo'nun orkestrasında elektro gitar çalan Emre Kula'yla birlikte olduğu iddia edildi.

Yaklaşık iki aydır sevgili olan Erener ve Kula'nın aşklarını yakın çevrelerinden bile sakladıkları öğrenildi.

HABERLERİ YALANLADI

Geçen haftalarda Can Bonomo'nun albüm tanıtımına katılan ve sahneye çıkan Erener'in, sevgilisini yalnız bırakmamak için geceye katıldığı söylendi.

Erener ise aşk haberleriyle ilgili, "Hayatımda kimse olmadığı için ara sıra böyle söylentiler çıkıyor. Daha önce de başkalarıyla da yakıştırmalar yaptılar. Böyle bir şey yok. Yeni bir single çıkardım, albümüme konsantre olduğum bir dönemdeyim. Şu an işimle meşgulüm" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Demir Demirkan Sertab Erener Can Bonomo Kula Magazin Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500

Yorumlar (5)

işişiişişAdınız Yazın:

18 yıl aynı kumaş baktı eskidi değiştirmiş adam napsın haklı bizim kadınlarımız zinaya bayılıyor

6
6
yanıtYanıtla
llllllllllllllll:

18 yıldan sonra bununla olan insan olmak . . . . . . . . . . . .

2
1
yanıtYanıtla
depresyon:

sertap gulerken korkuyorum

1
0
yanıtYanıtla
hot:

Bakimli ve ozguveni yuksek kadinlar herzaman genc, zeki, sexy erkekleri tercih ederler ! yasli torpbayi ne yapsinlar ??

0
0
yanıtYanıtla
imalion:

kadın zaten 50 küsür yaşında bulacağı sevgili 60 yada 70 yaşlarında olmazsa doğal olarak kendisinden küçük olacaktır. 50 yaş üstü entel kadınların çoğunun sevgilisi kendisinden küçük hayata tarzları yaşamları bu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title