Haberler

Serenay Sarıkaya'nın pantolonunu sıyırdığı poz olay yarattı! Takipçileri ikiye bölündü

Güncelleme:

Yeni rolü için saçlarını kısaltan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, setten paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyayı yıktı. 31 yaşındaki oyuncunun pantolonunu sıyırdığı pozu dikkat çekerken, yaptığı paylaşım kısa sürede yüzbinlerce beğeni aldı. Bazı takipçileri Sarıkaya'nın neden pantolonunu indirdiğini sorgularken, bazıları ise Sarıkaya'nın fiziğinin güzelliğine vurgu yaptı.

Kısa bir tatilin ardından dijital platformda yayınlanacak olan dizisi için hazırlıklara başlayan Serenay Sarıkaya, yeni rolü için saçlarını kısaltarak yeni imaj yaptı.

PAYLAŞIMINA BEĞENİ YAĞDI

Yeni projesi peruk kullanan güzel oyuncu, setten paylaştığı pozlarla dikkat çekti. Pantolonunu sıyırarak poz veren 31 yaşındaki Seranay Sarıkaya'nın paylaşımına saatler içerisinde yüzbinlerce beğeni geldi.

Serenay Sarıkaya'nın pantolonunu sıyırdığı poz olay yarattı

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Bazı takipçileri Sarıkaya'nın neden pantolonunu indirdiğini sorgularken, bazıları ise Sarıkaya'nın fiziğinin güzelliğine vurgu yaptı.

İşte paylaşıma gelen bazı yorumlar:

Serenay Sarıkaya'nın pantolonunu sıyırdığı poz olay yarattı

Serenay Sarıkaya'nın pantolonunu sıyırdığı poz olay yarattı

Serenay Sarıkaya'nın pantolonunu sıyırdığı poz olay yarattı

Serenay Sarıkaya'nın pantolonunu sıyırdığı poz olay yarattı

Serenay Sarıkaya'nın pantolonunu sıyırdığı poz olay yarattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
500

Yorumlar (8)

OsmanlıMuhafızı1453:

Para için girdikleri hale bakın

38
10
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Kadın işini yapıyor işe izin verenler de suçlu.

30
15
yanıtYanıtla
t t:

Allah bunlara para kazandiran takipçilerine akıl versin ac olsanız bu kadın size 1 lira bile vermez siz bunlara trilyoner yapıyorsunuz

33
5
yanıtYanıtla
tolga cem:

Ayakların şekline bak, sıyırma saçmalığına bak, gülüşe bak ve buna güzel de...

30
5
yanıtYanıtla
bekir yapici:

sahsen benim icin özelligi ve güzelligi olmayan kürdan tipli boydan fakir biri orasinla burasinla iliskilerinle degilde beceri ve sanatiyla ilgili olarak tanisam saygi duyardim.

26
6
yanıtYanıtla
Öğretmen:

Kesinlikle hiçbir şekilde düşünmeyeceğim bir kişi kendisi

21
5
yanıtYanıtla
Kadir Kara:

Allah akıl fikir versin hem bunaa, hem bunun iççin ikiye bölünenlere... şu saçma sapan hareketlerle para kazanıyorlar dünyanın haline bak..

16
4
yanıtYanıtla
tolga cem:

Hayatımda

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title