Haberler

Selçuk Yöntem'in Fotoğrafını İzinsiz Kullanan İşletmeye 350 Bin Lira Ceza

Güncelleme:

Ünlü sunucu ve oyuncu Selçuk Yöntem, Bambi Cafe'den dilli kaşarlı tost yedi, 350 bin TL kazandı. Son kararı Yargıtay verecek.

Beyoğlu'ndaki meşhur Bambi Cafe, Selçuk Yöntem'in dilli kaşarlı tost yerken çekilen fotoğrafını menüsünde kullanınca olanlar oldu.

İŞLETME NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Bir ay menülerde Selçuk Yöntem'in fotoğrafını kullanan işletme, mahkemenin kararıyla neye uğradığını şaşırdı. Hemen dava açtı. Selçuk Yöntem, Bambi Cafe'yi fotoğraflarını izinsiz kullandığı gerekçesiyle mahkemeye verdi.

MAHKEME 350 BİN LİRA ÖDEMEYE MAHKUM ETTİ

İstanbul 4. Fikri ve Sinai Haklar Hukuk Mahkemesi, ünlü oyuncuyu haklı buldu ve işletmenin 350 bin lira ödemesine hükmetti.

REKLAMDAN NE KAZANDI?

Fotoğrafını Selçuk Yöntem'den izin alarak kullandıklarını söyleyen Bambi Cafe'nin sahibi Fatih Güner, 350 bin liralık tazminat miktarının çok fazla olduğunu ileri sürerek itiraz etti. İtiraz dilekçesinde Yöntem'in, Eti Karam reklamlarından ne kadar aldığının mahkemeye beyan edilmesini istedi. Mahkeme, Selçuk Yöntem'e reklamdan aldığı ücreti sordu. Ünlü oyuncu, yazılı olarak bu miktarın 200 bin TL olduğunu mahkemeye bildirdi. Son kararı Yargıtay verecek.

İŞTE O FOTOĞRAF

Selçuk Yöntem'in dilli kaşarlı tost yerken çekilen bu fotoğrafı, Bambi Cafe'nin menülerinde bir ay yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selçuk Yöntem Yargıtay Beyoğlu Bambi Magazin Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500

Yorumlar (16)

HIMM OK!:

Cafenin yaptığı da doğru değil Selçuk Yöntem''in kazandığı para da hak değil.

26
2
yanıtYanıtla
BÜSRA:

ULAN SIZIN ADALETINIZIN BEN TURK OLDUGUMDAN UTANIYORUM SAYENIZDE

18
3
yanıtYanıtla
Sıvacı:

Bu adamın neyini cekmisler anlamadım. Bide üzerine paramı verecekler orasıda ayrı komedi.

11
2
yanıtYanıtla
Çetin CEVİZ:

Bu tazminat davaları uçuk kaçık oluyor. Biraz insaf. . . Toplumca tanınmış olmak, o topluma maliyet olarak dönmemeli. O reklamlardan alınan astronomik paralar yine vatandaşın cebinden çıkıyor. Gerçek sanatçı topluma yük olmamalı, maliyet çıkartmamalı; amaç gerçekten sanatsa ve sanat halk için yapılıyorsa. . . .

10
2
yanıtYanıtla
trak:

iş yeri kurnaz sözleşme yapmışmı iş yeri reklam için noterden yapmadıysa iş yeri suçlu

4
7
yanıtYanıtla
çetin kaya:

BİZE 2 LİRALIK TOSTU 1O KAĞIDA SATARKEN İYİMİYDİ BAŞKASINDAN 100 LİRA ALIR REKLAM ÇEKER SİZE NE YAHU SİZDEN MİLYON İSTER AÇIK PAZAR EFENDİLER ÖDEYİN PARAYI

9
2
yanıtYanıtla
As:

Duvara assalardı sorun olmazdı. Menüye bunu da satıyoruz der gibi adamın fotosunu koyarsan adam da sinirlenir

9
1
yanıtYanıtla
Bekir Mobil-IOS:

Gözünüz doysun be

9
0
yanıtYanıtla
oguz:

350tl yazanlar haberi dikkatli okumamış 350 bin yazıyor :)

8
0
yanıtYanıtla
Saçmalamayın:

Adam haklı. Öyle bedava reklam olmaz. Adamı çek duvara koy. İzin dahi isteme. Ünlüler markadır. Siz olsanız daha beterini yapardınız kıskanmayın

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title