Haberler

Sedat Peker'in sözlerinden sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Peker karakteri sırra kadem bastı

Güncelleme:

Sedat Peker yayınladığı bir videoda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Peker karakteri ile kendisine gönderme yapıldığını iddia etmişti. Peker'in bu sözlerinden sonra dizisinin yayınlanan son iki bölümünde Peker karakterinin yer almaması dikkat çekti.

Kendisine yönelik operasyonlar sonrasında sosyal medya üzerinden videolar yayınlamaya başlayan Sedat Peker, bir videosunda ATV'de yayımlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı diziyi gündeme getirmişti.

"DİZİDEN ÇIKARABİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER"

Sedat Peker dizide kendisine bir gönderme yapıldığını söyleyerek, "Tam ben videoyu yayınladıktan sonra diziye bir karakter girdi. Adı Peker. Şoförlük yapıyor. Bir şey söylüyor, oradan diyorlar ki 'Boş ver sen Peker'i. O hep böyle, boş konuşur'. Oktay Kaynarca benim çocukluk arkadaşım. Onu aradım, anlattım. Yapımcıyla konuştu. Bana döndü, 'Öyle şey mi olur, tesadüf olmuş.' dedi. Ben mal mıyım? Çocuk muyum? Dizide karakter için 'Peker de boş konuşmazmış' dedirtilmesini istedim. Onu yapamayacaklarını, diziden çıkarabileceklerini söylediler" ifadelerini kullandı.

Peker'in yakınındaki, şoförlüğünü de yapan ismin Volkan Bayram olduğu, dizide ise "Volkan" adlı karakterin şoförünün adının Peker olması iddiaları güçlendirmişti.

YENİ BÖLÜMLERDE YER ALMADI

Peker'in bu konuşmasının ardından "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin yayımlanan iki bölümünde de Peker adlı karakterin yer almaması dikkat çekti.

Yapımcılığını ATV'nin üstlendiği diziden Peker adlı karakterin çıkarıldığı yorumları yapıldı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Sedat Peker Magazin Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (3)

kumkum :

Şu oktay kaynarcada komik adam.harbi mafya falan sanıyo kendini.millette para alıp oynadığı rolü gerçek sanıp abi diyo.ulen.

63
6
yanıtYanıtla
ahmet say:

hadi özışık videosu yokmu haberlerde

36
1
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

dubaide sırra kadem basmadı ki

21
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title