Haberler

    Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlısından tüyler ürperten paylaşım! Hem de Ece Erken'in evlendiği gün yapmış

    Güncelleme:

    Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinde baş şüpheliler Kadir Yasak, Ali Yasak, Seccad Yeşil ve Serkan Dakman yakalandı. Gözaltı sayısı 11'e yükselirken, katil zanlılarından Seccad Yeşil'in paylaşımı dikkat çekti. Katil zanlısı, Ece Erken ile Mahmutyazıcıoğlu'nun evlendikleri tarih olan 28 Haziran 2021'de "Allah büyük" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

    Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından dün gece uçakla Trabzon'a, buradan da kara yolu ile memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesi Hürriyet Mahallesi'ne getirildi.

    ECE ERKEN CENAZEDE YIKILDI

    Ece Erken, taziyelerin kabul edildiği sosyal tesise, elinde eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeve ile geldi, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim" diyerek gözyaşı döktü. Cenazenin camiye getirilmesinin ardından taziyeleri kabul eden Ece Erken, tabuta sarıldı. Erken, güçlükle ayakta durdu.

    ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NUN KATİL ZANLISI SECCAD YEŞİL'İN O PAYLAŞIMI ORTAYA ÇIKTI

    GÖZALTINA ALINDILAR

    Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili 11 şüpheli yakalandı. Yakalananlar arasında iki gündür her yerde aranan Kadir Yasak, ağabeyi Ali Yasak, Seccad Yeşil ve Serkan Dakman'ın da olduğu öğrenildi. İki şüpheliUğur Can Bilge ve Gökhan Karakan olay günü yakalanmıştı. Saldırıda Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldüren kişinin Kadir Yasak, şoförünü yaralayan kişinin ise Ali Yasak olduğu ifade edilmişti.

    ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NUN KATİL ZANLISI SECCAD YEŞİL'İN O PAYLAŞIMI ORTAYA ÇIKTI

    "RABBİM BUNLARA GÜN YÜZÜ GÖSTERMESİN"

    Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili şüphelilerin yakalanması sonrası Ece Erken'den açıklama geldi. Erken, "İçişleri Bakanlığı'na ve Emniyet birimlerimize teşekkür ediyorum. Bunlar yakalanana kadar nefes alamadık biz! Canımız gitti! Bunların en ağır cezayı almalarını istiyorum. Bizi yaşarken öldürdüler. Rabbim bunlara hem bu dünyada hem de ahirette gün yüzü göstermesin inşallah" diyerek isyan etti.

    SECCAD YEŞİL'İN O PAYLAŞIMI OLAY OLDU

    Bütün bu yaşananların ardından şüphelilerden Seccad Yeşil'in, Mahmutyazıcıoğlu ile Erken'in evlendiği gün olan28 Haziran 2021 yaptığı sosyal medya paylaşımı ise dikkat çekti. Katil zanlılarından Seccad Yeşil'in aynı tarihte son yaptığı paylaşımda "Allah Büyük" ifadelerini kullandığı görülüyor.

    ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NUN KATİL ZANLISI SECCAD YEŞİL'İN O PAYLAŞIMI ORTAYA ÇIKTI

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken Beşiktaş Rize Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    Bakmadan Geçme

    İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    500

    Yorumlar (23)

    Sumeyra Yc:

    Her zaman söylediğim bir şey var "kimse kimsenin yuvasını yıkamaz, şayet söz verenlerden birisi diğerine kalleşlik etmezse" Dün bir başka kadın için o yavruları yok sayıp magazinlerde ece erkenle boy boy poz veren, eşine, namusuna dil uzatan kadına prim verip onun yanında oldun. Bu da yetmezmiş gibi o kadınla evlendin. O yavruların yüreği kanamadı mı, unutacaklar bitecek gidecek mi sandın? Dün o kadın için yuvanı katlettin bugün de birileri SENİ! ilahi adalet dedikleri tam da bu olsa gerek!

    180
    120
    yanıtYanıtla
    Cemal altın:

    Mafyaya övgü yapmayın.

    yanıt12
    yanıt8
    Ali Erdem:

    GÖZ YAŞI ÜSTÜNE YUVA KURDUN VE KOCA BİR AİLEYİ YOK ETTİN ECE, 3 GÜNE UNUTURSUN.OLAN O ZAVALLI KADIN VE 3 ÇOCUĞA OLDU. O KADIN YILLARCA EMEK VERSİN SEN HAKLARINDAN YARARLAN 3/5AYDA , YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ.

    226
    61
    yanıtYanıtla
    Zuhal Sav:

    Ece erkeni oldum bittim hiç sevmediğim ama çok acımasız yorumlar yapmıyorsunuz insan ya şaşar beşeriz yarın birgün bizim yada başka bir sevdiğinizin başına bu gelmeyeceği ne malum o zaman iyi olmuş mu diyeceksiniz yok yuva yıkmış onların ahi falan ben böyle düşünen nefret dolu insanlarla aynı havaya soluduguma inanamıyorum Allah rahmet eylesin ilk önce sabırlar versin geride kalanlara herkes hata yapar yazıklar olsun bir insanın ölümüne oh olmuş diyen saf kötüsünüz

    213
    32
    yanıtYanıtla
    Lale male :

    Bi kabuğuna cekil artık Ece sürekli sosyal medyada onlinesin bide röportaj veriyorsun... Ben rahmetlinin çocuklarına annesine babasına eski eşine rahmet diliyorum. Ece birkaç ay sonra miras kavgasına girer başka koca bulur hayatına devam eder.

    180
    32
    yanıtYanıtla
    Aykut Kalanoğlu:

    Acele ile düşüncesizce birazda Ece'nin geçmişinden dolayı kızgınlıkla yazılmış bir yorum sizinkisi !! Ece'yi hiç tanımam etmem sizin de pek tanıdığınızı zannetmiyorum fakat hiç tanımadığımız insanlar hakkında enteresan yorumlar yapmak ne kadar doğru hanımefendi ?

    yanıt23
    yanıt13
    Serkan Bayındır:

    Eee ne olmuş Allah büyük demişse.? Ben de Allah büyük diyorum.. Bir sorunmu var?!

    153
    17
    yanıtYanıtla
    Murat Aydın:

    aynen haber olsunda ne olursa olsun ya bu lafı herşey için söyleye bilir. bizde herzaman Allah büyük diyoruz

    yanıt65
    yanıt7
    richo77 richoricho souza:

    Her şey yazılı aslında milyon da verseniz trilyon da öderseniz yaradan bunu yazmış alnımıza kaçış yok tesadüf yok saniye zaman yer mekan hepsi belli Allah günahlarını affetsin vefat edenlerin

    121
    44
    yanıtYanıtla
    Cemal altın:

    Geleceğin reisleri hep böyle sansasyonel cinayetlerle başlar, küçük cezalarla kurtulurlar. Bu kısır döngüyü kırmak için ilk cinayetlerinde en ağır cezaya çarptırılmaları elzemdir. Yargımız bunu başarsın, isterim.

    140
    14
    yanıtYanıtla
    Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title