Haberler

Sadakatsiz dizisinin "Selçuk"u Tarık Emir Tekin, ünlü çiftin oğlu çıktı

Güncelleme:

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı 'Sadakatsiz' adlı dizide Selçuk karakterini canlandıran Tarık Emir Tekin'in Şevval Sam ve Metin Tekin'in oğlu olduğu ortaya çıktı.

Sadakatsiz dizisinde "Selçuk" karakterini canlandıran Tarık Emir Tekin'in şarkıcı Şevval Sam ve eski futbolcu Metin Tekin çiftinin evliliğinden olan oğlu olduğu ortaya çıktı.

OXFORD'UN DRAMA OKULUNA SEÇİLEN İLK TÜRK

Tarık Emir Tekin 2017 yılında 8 bin kişinin başvurduğu Oxford'un drama okuluna seçilen 17 kişiden biri ve ilk Türk olmuştu.

TARIK EMİR TEKİN KİMDİR?

1993 yılında Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Metin Tekin ve ünlü sanatçı Şevval Sam nikah masasına oturdu. Çiftin 7 yıl süren evliliklerinden 1997 yılında Tarık Emir adını verdikleri oğulları doğdu. 2000 yılında yollarını ayıran ikili sık sık oğulları için bir araya gelmeyi sürdürdü. Metin Tekin ve Şevval Sam'ın oğulları Tarık Emir, yaş olarak 23 yaşındadır. Tarık Emir Tekin boyu ise 184 cm'tir.

Sadakatsiz dizisinin 'Selçuk'u Tarık Emir Tekin ünlü çiftin oğlu çıktı

Sadakatsiz dizisinin 'Selçuk'u Tarık Emir Tekin ünlü çiftin oğlu çıktı

Sadakatsiz dizisinin 'Selçuk'u Tarık Emir Tekin ünlü çiftin oğlu çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tarık Emir Tekin Metin Tekin Şevval Sam Selçuk Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Kara harekatının ayak sesleri! İsrail tankları Refah kentinin merkezine girdi

Kara harekatının ayak sesleri! İsrail tankları Refah kentinin merkezine girdi

500

Yorumlar (15)

DIYANET:

BU SEKTÖRDE YUKSELMEK İÇİN, DÖVME YAPTIRMALARI ŞART OLMAMALI. DÖVME RİSKLİDİR, 3 GUNLUK DÜNYA İÇİN, SÖYLENTİYE İTİBAR ETMEYIN. DÖVME ABDESTE GUSULE ENGELDİR, AHİRETINIZI YAKMAYINIZ LUTFEN

6
0
yanıtYanıtla
CAN EFE:

ELİNİ ÖPEM HOCAM

yanıt1
yanıt0
Pala Bıyık:

Senin ismin yokmu diyaneti kullanmayı utanmıyormusun sahte imam utanmaz gafil

yanıt3
yanıt1
Mete:

Bilmeden yorum yapma şatlatan

yanıt4
yanıt5
Pala Bıyık:

Bre Zındık başka isimmi bulamadın din bezirganı Gafil Sahte Müslüman Örümcek kafalı ahlak bekçisimisin lan Dinine bu kadar bağlı adamın. Yorumla bu sayfayla ne işi olabilir Sen gırgırına Yazdığın belli

yanıt2
yanıt0
Pöh:

Ne anasına çekmiş, ne de babasına. . .

1
2
yanıtYanıtla
Grande:

ÇOK İYİ OYUNCU. KESİNLİKLE OKUDUĞU OKULUN HAKKINI VERİYOR

2
1
yanıtYanıtla
Huri:

Ben hiç izlemedim.

yanıt2
yanıt1
Pala Bıyık:

Babası gibi yakışıklı kerata

1
0
yanıtYanıtla
Lazoski:

Torpille başrol

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title