Haberler

Saba Tümer, "Beckham'la aynı yatakta yattı" haberlerine isyan etti

Güncelleme:

Katar tatilinde, daha önce David Beckham'ın kaldığı otel odasında kaldığını söyleyen Saba Tümer, sözlerinin çarpıtılarak haber yapılmasına isyan etti.

Katar tatilinde uyuduğu yatakta daha önce ünlü futbolcu David Beckham'ın yattığını açıklayan Saba Tümer, laflarının çarpıtılıp 'tık' malzemesi yapılmasına sinirlendi.

Saba Tümer, 'Beckham'la aynı yatakta yattı' haberlerine isyan etti

Çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yapan Saba Tümer, bazı haberlerin insani değerleri ayaklar altına aldığından yakındı.

Hürriyet Gazetesi'nin attığı "Saba Tümer: David Beckham'la aynı yatakta yattım" başlığına sinirlenen sunucu, "Bir tık uğruna insani değerleri ayaklar altına almak hiçbir meslek ahlakına yakışmaz ve hiç yakıştıramadım. Kadına şiddetin bir örneği olan bu başlık için başta Hürriyet Gazetesi olmak üzere bu şiddete sorgusuz sualsiz ortak olan tüm haber sitelerini şahsım ve bu muamelelere maruz bırakılan tüm kadınlar adına kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Saba Tümer, 'Beckham'la aynı yatakta yattı' haberlerine isyan etti

Tümer ayrıca paylaşımında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ve Hürriyet Gazetesi'ni de etiketledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hürriyet Gazetesi David Beckham Saba Tümer Katar Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (22)

ÇÖZÜM ODAKLI OL:

Kimse sana aynı anda onunla yatakta yaatın demedi. Sen bizzat kendin bu yatığım yatakta David (sanki eski sevgilin yada arkadaşın) gibi bu yatakta yatmış diyorsun. Bunun ne anlamı var. Ama sana yakıştığı kesin. Şimdi de halen kamuoyunu gereksiz yere meşgul ediyorsun. derdin ne ise git onu çöz yada çözdür. . .

13
2
yanıtYanıtla
KABIZ MEMED.:

Kimi Kandırmaya çalışıyorsun, Önce Haberi Yap, Sonra YANLIŞ Anlaşıldı Söyliyerek 2. Kez Haber OL, Muradına ERDİN TEYZE. .

12
0
yanıtYanıtla
ZZZ:

yeter da noktayı koy

yanıt2
yanıt0
1 9 0 3:

Beckham sana bakar mı hiç yav :) Gündemde kalma çabaları

7
2
yanıtYanıtla
evet,evet:

bence, sen zaten sözlerinin bu şekilde çarpıtılmasını canı gönülden istediğine eminim. çocukmu kandırıyorsun.

9
0
yanıtYanıtla
süleyman:

Yeme bizi saba. Boş boş gülmekten başka bir özelliğini görmedik bugüne kadar. o da artık prim yapmıyor.

8
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

gündemde kalma çabaları başka hiç bişey değil

8
0
yanıtYanıtla
uCube:

Sen kendi kendine çukur kazarsan, yattığın yatağında reklam için Beckham''ın dersen, eee diğer kişilerde işine bakar tabiki. ;))

7
1
yanıtYanıtla
DEFOL NE HAİN VARSA GÖR:

Defol git gereksiz ve acayip gülen yaşlı bayan. Bir de durup durup David demen esasen ne kadar yabancı aşığı ve düşük profile sahip olduğunu gösteriyor. Sana değil de bir yabancı bu haberi okuduğunda bizim ülkemiz insanı hakkında edineceği yanlış kanaate acıyorum. . .

7
0
yanıtYanıtla
Azraels:

Kendin söylüyonn kendin kızıyonn

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title