Haberler

Reytinglerde İstediği Başarıyı Yakalayamayan Seda Sayan, Format Değiştiriyor

Güncelleme:

İzdivaç programlarının kaldırılmasının ardından cinayet çözmeye başlayan Seda Sayan, reytinglerde istediği başarıyı yakalayamadı. Kadırgalı, eğlenceli formata döneceklerini söyledi.

Show TV ekranlarında Uğur Arslan ile cinayet, kayıp gibi olayları çözen Seda Sayan istediği başarıyı yakalayamadı. Kadırgalı lakaplı şarkıcı verdiği röportajda, "İnsanlar eğlenceli bir şeyler istiyor. Eski Seda'ya döneceğim." dedi.

"SEYİRCİ OYNAYAN GÜLEN SEDA'YI İSTİYOR"

"Show TV'de yaptığınız program bu yıl format değiştirecek. Neşeli, oynayan, cıvıl cıvıl Seda Sayan geri gelecek. Bu değişikliği siz mi istediniz?" sorusuna Kadırgalı şöyle cevap verdi: "Ben istedim çünkü izleyeci de beni öyle görmek istiyor. Cinayetler, kanlar, kayıplar bana göre değil, beni öyle görmek istemez halkım. Kesik baş, bilmem ne... Suratıma baktığında o konuyu işleyecek kadın değilim. Biliyorsunuz beni, kahkahamı atacağım, ne konuşursak konuşalım mutluluğa bağlayacağım. İzleyici de benden bunu istiyor. Özellikle sosyal medyadan 'Buna dönün, bıktık, milletin içi karardı' diye o kadar baskı yapıldı ki.." diye cevap verdi.


FORMATI TEK TEK ANLATTI

Seda Sayan programın formatını da şöyle açıkladı: "O eski sabah programını akşama taşıyoruz. Daha önce ne yaptıysam onu yapacağım. Yine bir konu oluyordu ama bu, cinayetler filan değildi. Daha soft, daha haber önü olayları işleyen, sanatçı arkadaşlarımızın yer alacağı, magazinden modaya her şeyi konuşabileceğimiz bir program olacak. Kitap yazdıysan gelip kitabını da anlatacaksın mesela."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Uğur Arslan Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (32)

Melis:

Oda tutmaz.Senin modan kalkti.Problem o.

35
3
yanıtYanıtla
bodrumlu:

SEN KİMSİNKİ MÜGE ANLI YA RAKİP OLACAKSIN . . CİĞERİN KAÇ PARA SENİN SEDA SAYAN CİĞERİN KAÇ PARA

26
5
yanıtYanıtla
...:

aslında bir iyilik yapıp emekli olup ekranlardan çekilebilir . . .

26
3
yanıtYanıtla
suzi:

7 koca değiştirmiş bir kadının evlilik programı sunucusu olması ne kadar mantıklı acaba

27
1
yanıtYanıtla
Omer:

Muge anli varken sen kim cinayet cozmek kim bu toplumda sana sanaci gozuye bakiyor yaa sanatci dedigin ureten kisidir sen kocadan baska ne uretin hatun

24
3
yanıtYanıtla
?!:

ne bir yaraya merhem olabilirsin ne de bir derde deva. Anca dedikodu kazanı kaynat, İnsanları evlendireceğim deyip dansöz gibi oynat.

22
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

artık çık git ekranlardan seni görmek istemiyoruz. Müge Anlı kim sen kim

22
1
yanıtYanıtla
Gerçek Fenerbehçeli:

60 yaşında hala genç sevgili peşinde . Buna program yaptırılmamalı . Topluma kötü örnek oluyor .

21
1
yanıtYanıtla
Can DEP:

Bu kadın gündemde düsünce hemen koca biliyor.. Yarin öbür gün Kendisinde 30 yaş kücük birini bulmuş haberini alirsaniz saşmayiniz.

19
0
yanıtYanıtla
Omer:

Muge anli varken sen kim cinayet cozmek kim bu toplum sizede sanatci diyor ya bende ne diyeyim sanatci ureten insandirmsen kocadan baska ne uretin hatun

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title