Haberler

Özlem Balcı, Reis Filminde Emine Erdoğan'ı canlandırıyor!

Güncelleme:

Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatının çocukluk ve Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemi konu olan REİS filmi, merakla izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor…

Sn. Emine Erdoğan rolüyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Özlem Balcı rolü ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. Sn. Emine Erdoğan'ın canlandırmak öncelikle benim için çok gurur verici.

Reis Pınarhisar Cezaevi'ne girerken onu yüreklendiren ve en zor zamanlarında yaslanabildiği dağ gibi bir kadını canlandırmak büyük bir sorumluluk istiyor diyen oyuncu Özlem Balcı, Sn Emine Erdoğan rolünün kendisine verilmesinden de, ayrıca onur duyduğunu ifade etti.

ON PARMAĞINDA, ON MARİFET

Balcı oyunculuk dışında; Belgesel yapımcılığı, Yönetmenlik, Senaristlik, At biniciliği, Hakemlik, Antrenörlük yapıyor, TRT'nin sevilen programı Ana kuzusu'nda sunuculuk yapmasının yanı sıra Seksenler dizisi'nde rolü ile gönüllerde taht kuruyor Özlem Balcı.

GALA HEM AVRUPA'DA, HEM TÜRKİYE'DE

REİS filmi, 3 Mart'ta hem Türkiye'de, hem de Avrupa'da izleyicisi ile buluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Emine Erdoğan Pınarhisar Balcı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title